ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Το πρώτο house music festival έρχεται για δυο ημέρες στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:09:00 μ.μ. |
Πρόσκληση
Η οικογένεια του ARTMONIA σας καλωσορίζει στο πρώτο house music festival στην πόλη του Ναυπλίου, ένα διήμερο festival αφιερωμένο στο συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής.
Στόχος του ARTMONIAMUSICFESTIVAL είναι να ενώσει ανθρώπους, ξεπερνώντας σύνορα και πολιτιστικούς φραγμούς και δίνοντας το "κάτι" για το οποίο θα μιλούν μεταξύ τους φίλοι κι άγνωστοι. Με σεβασμό στην κληρονομιά της housemusic, μέσα από το festival θα αναδειχθεί η ελευθερία και η πλούσια κληρονομιά της από τη γέννησή της έως σήμερα.

Επιθυμία της κοινότητας του ARTMONIA είναι η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας που ξεπερνά τα όρια ενός event. Έτσι, στο festival θα εμφανιστούν καταξιωμένοι, αλλά και ανερχόμενοι Dj, ενώ παράλληλα urbanartists θα δημιουργήσουν μοναδικά έργα, συνθέτοντας ένα οπτικοακουστικό θέαμα. 
Τα μουσικά δρώμενα θα ολοκληρώσουν παράλληλα acts από urbanartists, οι οποίοι θα δημιουργούν τα έργα τους κατά τη διάρκεια του festival, συνθέτοντας έτσι ένα οπτικοακουστικό θέαμα.

- Την εμφάνισή τους θα κάνουν οι παρακάτω καλλιτέχνες:

Dj Line Up: Agent Greg, Chris Child, Falsa Magra& Stochastic, Theo Korres, AntigoniLupo

Urban artists: RTMONE, Appear

- Ημέρες και ώρες:
5-6 Ιουλίου 2024, 20:00-1:00

- Χώρος:
FOUGARO ART CENTER, Λεωφ. Ασκληπειού 98, Ναύπλιο

Ας δημιουργήσουμε ένα θεσμό αφιερωμένο στη housemusic, που θα εδραιωθεί στο πέρασμα του χρόνου με σημείο αναφοράς την πόλη μας, το Ναύπλιο.

"Be part of the history" !





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ