V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Job Shoadowing Ισπανού Εκπαιδευτικού στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου στα πλαίσια Erasmus+

Erasmus+
Την Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024 έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024, το σχολείο μας υποδέχθηκε Ισπανό εκπαιδευτικό, στο πλαίσιο παρακολούθησης εργασίας (Job Shadowing) του προγράμματος Erasmus+. 

Ο στόχος ήταν να γνωρίσει ο συνάδελφος εκπαιδευτικός καινοτόμες παιδαγωγικές τεχνικές που εφαρμόζονται στο σχολείο μας αλλά και γενικότερα το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα. 

Η Διευθύντρια κ. Παπουτσή Γεωργία, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου μας, τον υποδέχθηκαν με χαρά και ενθουσιασμό.
Οι εκπαιδευτικοί παρουσίασαν παιδαγωγικές πρακτικές που χρησιμοποιούν για την διεξαγωγή του μαθήματος τους. 

Συγκεκριμένα, η κ. Αισώπου Αικατερίνη καθηγήτρια Αγγλικών του σχολείου μας παρουσίασε το μάθημα των Αγγλικών στο Ε1, η κ. Τζανή Γεωργία παρουσίασε το μάθημα της Γεωμετρίας στο Ε2, η κ. Μελά Ουρανία το μάθημα της Γεωγραφίας και της Γλώσσας στο ΣΤ3, η κ. Δρίτσα Αικατερίνη το μάθημα της Ιστορίας στο ΣΤ1 και η κ. Κωνσταντινίδου Νίκη το μάθημα της Πληροφορικής στο Δ1. 

Ο Ισπανός εκπαιδευτικός ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου, επισκέφθηκε τις τάξεις και συνομίλησε με τους μαθητές και τους παρουσίασε το σχολείο του CEIP VIRGEN DEL AMPARO στην πόλη Torija της Ισπανίας. 

Η κ. Σαμπρή Μαρίκα τον ξενάγησε στην Βιβλιοθήκη μας και του παρουσίασε τα προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν μέσα στην σχολική χρονιά. 

 Ο κ. Τάτσης Κωνσταντίνος με την ομάδα χορού του σχολείου μας, παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.
Η χαρά και ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλα από όλους. Την Πέμπτη 6/6/2024 το 4ο Δημοτικό Σχολείο, τον αποχαιρέτησε. 

Ο συνάδελφος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις και εμείς μείναμε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ