Ο Όμιλος FATTAL ζητά να απασχολήσει προσωπικό για το ξενοδοχείο «SEAFOS LUXURY RESORT & SPA NAFPLIO», στην περιοχή της Κάντιας .
ΜΑΓΕΙΡΑΣ Α ΄
ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ:
· Προετοιμασία και μαγείρεμα διάφορων εδεσμάτων ,όπως ορεκτικά ,κυρίως και επιδόρπια ,σύμφωνα με τις καθιερωμένες συνταγές και τα πρότυπα παρουσίασης .
· Να βεβαιώνει ότι όλα τα πιάτα προετοιμάζονται με προσοχή στη λεπτομέρεια, γεύση και παρουσίαση ,δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στην συνοχή.
· Να διατηρεί και να ελέγχει τα αποθέματα συστατικών και προμήθειων διασφαλίζοντας την αποτελεσματική λειτουργία της κουζίνας .
· Συνεργασία με την ομάδα της κουζίνας για την ανάπτυξη και την βελτίωση του μενού ,ενσωματώνοντας εποχιακά συστατικά και γαστρονομικές τάσεις .
· Να διατηρεί την καθαριότητα και την οργάνωση της κουζίνας, του εξοπλισμού, των σκευών και τον χώρο εργασίας ,τηρώντας την ασφάλεια και τους κανόνες υγιεινής.
· Να βοηθάει στην προετοιμασία ,την παραγωγή και να στηρίζει την ομάδα σε περίοδο υψηλής ζήτησης .
ΠΡΟΣΟΝΤΑ :
· Πτυχίο ή ισοδύναμο πιστοποιητικό από αναγνωρισμένη σχολή μαγειρικής .
· Προϋπηρεσία ως Α’ μάγειρας σε ξενοδοχεία ή εστιατόρια .
· Προσοχή στην λεπτομέρεια και δέσμευση στην διατήρηση υψηλών προτύπων, ποιότητας και συνέπειας .
· Ευελιξία στο ωράριο εργασίας συμπεριλαμβανομένων απογευματινών, σαββατοκύριακων και αργιών
· Γνώση των πρακτικών ασφάλειας των τροφίμων και υγιεινής ,με έμφαση στην καθαρή και υγιεινή κουζίνας .
ΜΑΓΕΙΡΑΣ Β΄
ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ :
· Διατήρηση των πρότυπων συνταγών σύμφωνα με τις οδηγίες του ExecutiveChef .
· Διατήρηση καθαρού χώρου εργασίας .
· Έλεγχος προμηθειών καθημερινά, για την ποιότητα και την φρεσκάδα των προϊόντων .
· Συμμετοχή σε όλες τις μορφές εκπαίδευσης .
ΠΡΟΣΟΝΤΑ :
· Πτυχίο στην Μαγειρική Τέχνη ή προσόντα φιλοξενίας , θα θεωρηθεί ως πλεονέκτημα.
· Άριστη γνώση αγγλικών , γνώση ελληνικών η άλλης γλώσσας θα θεωρηθεί ως πλεονέκτημα.
· Γνώση χειρισμού Η/Υ.
· Προώθηση συνεργασίας και δέσμευση με την ομάδα .
ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ :
· Διατήρηση των πρότυπων συνταγών σύμφωνα με τις οδηγίες του ExecutiveChef .
· Διατήρηση καθαρού χώρου εργασίας .
· Έλεγχος προμηθειών καθημερινά, για την ποιότητα και την φρεσκάδα των προϊόντων .
· Συμμετοχή σε όλες τις μορφές εκπαίδευσης .
ΠΡΟΣΟΝΤΑ :
· Πτυχίο στην Μαγειρική Τέχνη ή προσόντα φιλοξενίας , θα θεωρηθεί ως πλεονέκτημα.
· Άριστη γνώση αγγλικών , γνώση ελληνικών η άλλης γλώσσας θα θεωρηθεί ως πλεονέκτημα.
· Γνώση χειρισμού Η/Υ.
· Προώθηση συνεργασίας και δέσμευση με την ομάδα .
Θέση εργασίας: εποχική απασχόληση
Αρμοδιότητες:
Ενασχόληση με τα βασικά καθήκοντα υποδοχής
Διαχείριση αφίξεων-αναχωρήσεων
Διαχείριση emails
Έκδοση αποδείξεων και τιμολογίων
Προετοιμασία αναφορών
Αρχειοθέτηση
Επίλυση και πρόληψη τυχόν προβλημάτων του πελάτη
Επικοινωνίακαισυνεργασίαμελοιπάτμήματαγιατηνορθήεξυπηρέτησητωνφιλοξενουμένων
Απαραίτητα προσόντα
Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε ανάλογη θέση σε ξενοδοχεία 5 αστέρων
Γνώση ξενοδοχειακών προγραμμάτων
Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας. Γνώση περισσότερων γλωσσών θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.
Προσωπικά χαρακτηριστικά / ικανότητες:
Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός
Οργάνωση, συνέπεια και ομαδικό πνεύμα
Αρμοδιότητες:
Ενασχόληση με τα βασικά καθήκοντα υποδοχής
Διαχείριση αφίξεων-αναχωρήσεων
Διαχείριση emails
Έκδοση αποδείξεων και τιμολογίων
Προετοιμασία αναφορών
Αρχειοθέτηση
Επίλυση και πρόληψη τυχόν προβλημάτων του πελάτη
Επικοινωνίακαισυνεργασίαμελοιπάτμήματαγιατηνορθήεξυπηρέτησητωνφιλοξενουμένων
Απαραίτητα προσόντα
Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε ανάλογη θέση σε ξενοδοχεία 5 αστέρων
Γνώση ξενοδοχειακών προγραμμάτων
Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας. Γνώση περισσότερων γλωσσών θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.
Προσωπικά χαρακτηριστικά / ικανότητες:
Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός
Οργάνωση, συνέπεια και ομαδικό πνεύμα
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το email mtsorou@leonardohotelsgreece.com ή στο τηλέφωνο 2752440044.