ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

"The Wolfpack Show": Με τον καλύτερό τρόπο έκλεισε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Dojang Argos Taekwondo Club

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. | |
"The Wolfpack Show"
Με τον καλύτερό τρόπο έκλεισε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του αθλητικού συλλόγου Dojang ArgosTaekwondo Club, για τα πέντε χρόνια λειτουργίας του. 
Σε ένα κατάμεστο γήπεδο από αθλητές και γονείς και φίλους, οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να αποδώσουν ένα δείγμα της καθημερινής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο. 
Τα μικρά λυκάκια , έδωσαν τον καλύτερό του εαυτό και έλαμψαν μπροστά στα αγαπημένα τους πρόσωπα επιδεικνύοντας ενα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων του Ταεκβοντό. 
Με γεύση από αγωνιστικό Ολυμπιακό σκέλος, παραδοσιακές φόρμες και αυτοάμυνες, τεχνικά σπασίματα ξύλου και στοχομαχίες, οι αθλητές του συλλόγου έδωσαν την ευκαιρία σε όποιον βρισκόταν στο κλειστό γήπεδο του Άργους, να πάρει μια πλήρη εικόνα του συναρπαστικού αθλήματος. 
Το ΔΣ και ο προπονητής του συλλόγου, Θάνος Μητσάκος, θα ήθελαν ειλικρινά να ευχαριστήσουν απο καρδιάς όλες τις οικογένειές των αθλητών για τη συνεχή στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σύλλογο και δεσμεύονται πως η επόμενη σεζόν κρύβει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ