ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Οι πιτσιρικάδες του Αργειακού Έσπερου θριαμβεύουν στο πρωτάθλημα U-11!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. | | |
Μικροί αθλητές
Μετά από μία εξαιρετική αγωνιστική πορεία, η ομάδα του Αργειακού Έσπερου ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, κατακτώντας επάξια την 1η θέση στον όμιλό της. 

Οι νεαροί αθλητές μας απέδειξαν την αξία τους σε κάθε παιχνίδι, προσφέροντας συγκλονιστικές στιγμές και εντυπωσιακές επιδόσεις.

Η τελική ημέρα της αγωνιστικής περιόδου σφραγίστηκε με έναν φιλικό αγώνα ενάντια στην ομάδα του “αυτενεργώ”, υπό τις οδηγίες του Θωμά Πέτα. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ιδιωτικό σχολείο “αυτενεργώ”, σε μία εορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη χαμόγελα, επευφημίες και συγκίνηση.

Μετά τον αγώνα, πραγματοποιήθηκε η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου στους μικρούς πρωταθλητές, ενισχύοντας το αίσθημα υπερηφάνειας και επιβράβευσης για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον προπονητή μας, τον κ. Τζίμη Ζαμάνη, ο οποίος με την καθοδήγησή του, την εμπειρία και το πάθος του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την επιτυχία. Η αφοσίωση και η προσήλωσή του στην ανάπτυξη των νεαρών αθλητών, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, υπήρξαν υποδειγματικές.
Και, φυσικά, θερμά συγχαρητήρια στους μικρούς παίκτες του Αργειακού Έσπερου για το πρωτάθλημα και την ανεπανάληπτη σεζόν! Η επιτυχία της ομάδας δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της σκληρής προπόνησης, αλλά και της εμπιστοσύνης και της συνεργασίας που καλλιεργήθηκε μεταξύ τους.
Ευχόμαστε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση και να έχουν πάντα επιτυχίες και χαρές στον αθλητισμό και σε κάθε τομέα της ζωήςτους!
Συντάκτρια: Αθηνά Γαρέφου, γονέας αθλητή Αργειακού Έσπερου



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ