ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Ολοκληρώθηκε το 1ο Experience Camp από το "Dojang Argos Taekwondo Club"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:07:00 π.μ. | |
Αθλητές
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο διεθνές κλειστό προπονητικό camp που διοργανώθηκε από το Dojang Argos TKD Club την εβδομάδα που μας πέρασε. 
Ο αργειακός σύλλογος πολεμικών τεχνών, φιλοξένησε στην πόλη του Άργους μια από τις κορυφαίες ομάδες Ταεκβοντό της Γερμανίας, Taekwondo Verein Swisttal, με διεθνείς διακρίσεις στο παγκόσμιο χάρτη. 
Τη γερμανική αγωνιστική ομάδα συνόδευε ο προπονητής της και Β.Προπονητη Γερμανίας, Dimitrios Lautenschläger, έχοντας στην προπονητική του καριέρα 4 Ευρωπαϊκά και 3 Παγκόσμια μετάλλια. Καθ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας οι Έλληνες και Γερμανοί μικροί αθλητές, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε καθημερινές διπλές προπονήσεις, αλλά κυρίως να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με διαφορετικούς πολιτισμούς και νοοτροπίες παιδιών διαφορετικής χώρας. 
Ο προπονητής, Θάνος Μητσάκος και το Δ.Σ. του Dojang Club αρχικά θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς το γερμανικό σύλλογο και τον προπονητής τους κ.Lautenschläger για την χαρά και τιμή που τους έκαναν να παρευρεθούν στην Ελλάδα και ευελπιστούν με την επόμενη χρονιά να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες κοινές δράσεις, με γνώμονα πάντα την πολύπλευρη εξελιξη των παιδιών. 
Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τέτοιων αθλητικών camp δεν είναι μόνο η προπονητική πρόοδος των αθλητών, αλλά η απόκτηση αναμνήσεων και εμπειριών που θα τους συνοδεύσουν και θα τους διαμορφώσουν στο μέλλον της πορείας τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ