ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Πολύνεκρη τραγωδία στη Μεσσηνία με 4 νεκρούς ανάμεσά τους και δυο παιδιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:21:00 μ.μ. | | |
Τροχαίο
Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26-7-2024 στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μια νταλίκα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη , παρασύροντας ακόμα τρία οχήματα, προκαλώντας ανείπωτη τραγωδία, με τέσσερις νεκρούς, έναν πατέρα με τη 12χρονη κόρη του, και μια μητέρα με το βρέφος της, καθώς 5 πολυτραυματίες απεγκλωβίστηκαν μετά από επιχείρηση απεγκλωβισμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Σύμφωνα με της ίδιες πληροφορίες τέσσερις πολυτραυματίες από τους 5 πολυτραυματίες μεταφερθήκαν στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ένας εκ των πολυτραυματιών χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Δύο από τα αυτοκίνητα βρέθηκαν πολτοποιημένα κάτω από την νταλίκα, ένα ακόμα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και λίγα μέτρα πιο πέρα βρέθηκε και ένα τέταρτο όχημα το οποίο ντελαπάρισε και βρέθηκε στην άκρη του δρόμου.
Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος για το πολύνεκρο δυστύχημα αναφέρει τα εξής:

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο (2) ενήλικες και δυο (2) ανήλικοι, ενώ επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο (2) τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ