ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Η ζέστη στράβωσε γραμμές τρένου - Ακυρώνονται τα δρομολόγια Πάτρας-Ρίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. | |
Ρεπορτάζ
H Hellenic Train ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια του Προαστιακού μεταξύ Πάτρας – Ρίου μέχρι νεωτέρας, λόγω σοβαρού προβλήματος υποδομής!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, προκλήθηκε στρέβλωση των γραμμών λόγω υψηλών θερμοκρασιών (φαινόμενο συνηθισμένο σε υψηλές θερμοκρασίες). Μόλις έγινε αντιληπτή η βλάβη αποφασίστηκε η διακοπή των δρομολογίων για λόγους ασφαλείας, ενώ οι επιβάτες θα ενημερωθούν με νεώτερη ανακοίνωση. Σε κάθε περίπτωση, εξαιτίας του ότι η Δευτέρα είναι εργάσιμη, οι επιβάτες θα πρέπει να βρουν εναλλακτικές λύσεις για τη μετακίνησή τους προς και από την εργασία τους.

Ο ΟΣΕ το βράδυ που θα πέσει η θερμοκρασία θα βγάλει συνεργεία για να αποκαταστήσουν τη βλάβη. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας. Η Hellenic Train έχει επεκτείνει τις υπηρεσίες του Προαστιακού Πάτρας παρέχοντας δρομολόγια έως την Κάτω Αχαΐα και εισάγοντας τη δυνατότητα έκδοσης καινούργιου ημερήσιου εισιτηρίου (διάρκειας 24 ωρών) πολλαπλών διαδρομών για όλο το εύρος της διαδρομής.

Ο Προαστιακός Πάτρας συνδέει πλέον τις περιοχές Αγίου Βασιλείου και Κάτω Αχαΐας με καθημερινά δρομολόγια, συμβάλλοντας στην ταχύτερη και άνετη μετακίνηση του επιβατικού κοινού της ευρύτερης περιοχής με το κέντρο της Πάτρας, παρακάμπτοντας την κίνηση της πόλης. 

Οι επιβάτες που μετακινούνται με τους συρμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου εξυπηρετούνται με λεωφορεία που έχει δρομολογήσει η Hellenic Train στο Τμήμα Άγιος Βασίλειος-Καστελλόκαμπος και αντίστροφα. Επιπλέον, η Hellenic Train προσφέρει στους κατόχους σιδηροδρομικού εισιτηρίου ή κάρτας του Προαστιακού Πάτρας γρήγορη και οικονομική μεταφορά με λεωφορείο προς/από το Νοσοκομείο του Ρίου και το Πανεπιστήμιο Πατρών, με μετεπιβίβαση στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Καστελλόκαμπου εξυπηρετώντας φοιτητές, εργαζόμενους και επισκέπτες στις καθημερινές τους μετακινήσεις. Για την επιβίβαση στα λεωφορεία της Hellenic Train απαραίτητη είναι η επίδειξη επικυρωμένου εισιτηρίου ή κάρτας απεριορίστων διαδρομών Προαστιακού Πάτρας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ