ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Σε μέτρα είσπραξης ανεξόφλητων λογαριασμών θα προχωρήσει η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου - Τι περιλαμβάνουν;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:33:00 μ.μ. | |
Χρήματα
Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων και το πρώτο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης περιλαμβάνει απόφαση για την λήψη μέτρων αντιμετώπισης των οικονομικών ελλειμάτων της ΔΕΥΑΝ.

Οι πολίτες συγχρόνως το τελευταίο διάστημα λαμβάνουν μαζί με τους λογαριασμούς του νερού και επιστολή η οποία αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό Ύδρευσης (Αρ. ΑΠΟΦ. Δ.Σ. ΔΕΥΑΝ 249/2020 Αρθ.17 & 18 και 47/2024 ) , η Δ.Ε.Υ.Α. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ θα προβεί σε μέτρα είσπραξης ανεξόφλητων λογαριασμών , τα οποία θα περιλαμβάνουν, διακοπή της παροχής υδροδότησης, είσπραξη μέσω Δ.Ο.Υ. ή δέσμευση τραπεζικού λογαριασμού , στους καταναλωτές που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές από λογαριασμούς ύδρευσης – αποχέτευσης . 

Συγκεκριμένα για τις διακοπές υδροδότησης : 

- Για το οικιακό τιμολόγιο και τις μικρές επιχειρήσεις , η διακοπή υδροδότησης θα πραγματοποιείται μετά το πέρας έξι ( 6) συνεχόμενων 2μηνιαίων ανεξόφλητων λογαριασμών , ανεξαρτήτως ποσού. 

- Για το επαγγελματικό τιμολόγιο , η διακοπή υδροδότησης θα πραγματοποιείται μετά το πέρας τριών ( 3) συνεχόμενων 2μηνιαίων ανεξόφλητων λογαριασμών, ανεξαρτήτως ποσού. 

Παρακαλούνται οι καταναλωτές που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, να προσέλθουν στα γραφεία της ΔΕΥΑΝ για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους έως τις 30 Αυγούστου 2024 . 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 43 - ΝΑΥΠΛΙΟ, στα τηλέφωνα 27520 28976 , 27520 24167 και στο e-mail: deyanafpliou@gmail.com και στην ιστοσελίδα www.deyan.gr . 

Σε περίπτωση που έχετε εξοφλήσει ή ρυθμίσει την οφειλή σας, ή έχετε προβεί σε ένσταση , παρακαλούμε μην λάβετε υπόψη σας την παρούσα επιστολή. 

Η ύδρευση είναι ευθύνη όλων μας. 

Από τη ΔΕΥΑΝ

Η επιστολή:


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ