ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Στην Αργολίδα η Βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας για διακοπές στο εξοχικό τους στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 π.μ. | |
Royals
Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς μπήκαν οι royals της Ολλανδίας! Ο Βασιλιάς Willem-Alexander, η σύζυγός του, βασίλισσα Μάξιμα, και οι τρεις κόρες τους, πριγκίπισσες Catharina-Amalia, Alexia και Ariane έφτασαν στην ελληνική θερινή κατοικία τους στο Δορούφι Κοιλάδας στην Ερμιονίδα της Αργολίδας, τη Δευτέρα στις 8 Ιουλίου.

Το αγαπημένο ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα με κυβερνητικό τζετ, αναφέρει ο ολλανδικός Τύπος.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας φωτογράφησης της βασιλικής οικογένειας τον περασμένο Ιούνιο, η πριγκίπισσα Αλεξία είπε ότι ανυπομονούσε για αυτό το διάλειμμα.

«Είναι πολύ ωραίο να βρίσκομαι σε διακοπές με τους γονείς μου, αισθάνομαι πολύ καλά», είπε, πριν προσθέσει «καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας είναι παντού, όλο το χρόνο, είναι ωραίο να γιορτάσουμε ένα μικρό καλοκαίρι μαζί».

Ο Willem-Alexander και τα αγαπημένα του πρόσωπα απολαμβάνουν εδώ και αρκετά χρόνια μια πολυτελή κατοικία στο παραθαλάσσιο θέρετρο Δορούφι, Κοιλάδας, λίγο έξω από το Κρανίδι.

Δίπλα στη θάλασσα σε οικόπεδο 4.000 m2, το ακίνητο αποτελείται από τρεις βίλες με σύγχρονες λεπτομέρειες, που συνδέονται μεταξύ τους με κήπους με ταράτσα.

Μια ιδιωτική παραλία συμπληρώνει την περιοχή.

Η συγκεκριμένη κατοικία προσφέρει στους royals ένα καταφύγιο ειρήνης και ιδιωτικότητας μακριά από τις υποχρεώσεις τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ