ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Ναύπλιο: "Καυστικές κόντρες", ο νάνος που ανακατεύει τα σκουπίδια και οι καλικάντζαροι που ανοίγουν τρύπες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:30:00 μ.μ. |
Καλικάντζαροι
Σε άγνωστο δράστη που έριξε καυστική σόδα, οφείλεται η ξήρανση δέντρων στις οδούς Άργους και Σπάρτης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων.

Την ανακοίνωση σχολίασε ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος


Σε ανάρτησή του, ο επικεφαλής της παράταξης “Ναυπλία Ενωμένη”, Δημήτρης Παπαδημόπουλος, σχολίασε την ανακοίνωση του Δήμου τονίζοντας πως, δεν ξέρει αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει.

Η ανακοίνωση από το Δήμο Ναυπλιέων


“Δεν χρειάζεται κάθε φορά να τονίζουμε την αναγκαιότητα της ύπαρξης πρασίνου ως προϋπόθεση για την ίδια μας την ύπαρξη. Δυστυχώς κάποιοι αδυνατούν να το αντιληφθούν και να προστατέψουν ειδικά το αστικό και προαστιακό πράσινο, πηγές αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής μας.

Μετά από καταγγελία, η υπηρεσία πρασίνου έδωσε εντολή ελέγχου των αιτιών που οδήγησαν στο να ξεραθούν φυτά του αστικού ιστού της πόλης του Ναυπλίου. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, όταν διαπιστώθηκε πως σε παρτέρια στις οδούς Άργους και Σπάρτης η ξήρανση των δέντρων οφείλεται σε εμποτισμό του εδάφους με καυστική σόδα.

Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ναυπλιέων Κωνσταντίνα Καραγιάννη, καλεί τους πολίτες να αγκαλιάσουν το πράσινο του Δήμου: «Θεωρώ πως τα συγκεκριμένα περιστατικά είναι μεμονωμένα. Οι δημότες μας έχουν αποδείξει την αγάπη τους για τους πράσινους πνεύμονες του Δήμου μας σώζοντας πολλά δέντρα από την υλοτομική μανία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Δημοτική Αρχή και Δημότες οφείλουμε να προστατέψουμε το πράσινο του Δήμου μας και όταν αντιλαμβανόμαστε αντικοινωνικές παρεκκλίσεις να τις καταδικάζουμε”.


Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημόπουλου

“Στο Ναύπλιο πλέον, με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Δήμου, ψάχνουμε τον τύπο που ρίχνει καυστική σόδα και ξεραίνει τα δέντρα και τα παρτέρια της πόλης μας….

Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω, το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά θα έρθει ο νάνος που ανακατεύει τα σκουπίδια και τα πετά έξω από τους κάδους, έπειτα θα έρθουν οι καλικάντζαροι που σκάβουν τρύπες στους δρόμους και πάει λέγοντας.

Πάντα ο αόρατος εχθρός βοηθά για να καλύψει, την όποια ανεπάρκεια στη διοίκηση, από όπου και αν αυτή προέρχεται. Αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι, αόρατοι εχθροί, είναι τα απόλυτα εργαλεία που χρησιμοποιεί η εξουσία όταν έχει ανάγκη.

Βγείτε λίγο στα χωριά του Δήμου μας να δείτε πως έχουν καταντήσει οι πλατείες και οι παιδικές χαρές και θα καταλάβετε. Πιθανόν εκεί να δραστηριοποιούνται τα ξαδέρφια του τύπου με την καυστική σόδα!

Υ.Γ είμαι πεπεισμένος ότι ο τύπος με την καυστική σόδα, είναι πληρωμένος <δολοφόνος> του Μονακό, ώστε να καταστρέψει την πόλη μας, τώρα που πλησιάζουμε να γίνουμε σαν τους Μονεγάσκους”.

Η ανάρτηση του κ. Παπαδημόπουλου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ