ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Διάκριση για τον Σύλλογο Τοξοβολίας Αργολίδας "ΑΟ Μέρμπακα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. | | |
Αθλητές
Στις 29 & 30 Ιουνίου στον Άλιμο έλαβε χώρα ο αγώνας πρωταθλήματος ανοιχτού χώρου τοξοβολίας και ο αργολικός σύλλογος ΑΟ Μέρμπακα πέτυχε μια σημαντική διάκριση στην κατηγορία ομαδικού Barebow Ανδρών Α. 

Οι τοξότες μας Δριμύλης Σωτήρης, Μπούζι Αλτίν και Καϊμασίδης Κωνσταντίνος κατέκτησαν την 2η θέση με συνολική επίδοση 1229 πόντους. 
Επίσης στον αγώνα κατάταξης οι αθλητές μας πλασαρίστηκαν σε ψηλές θέσεις, με τον Μπουζί Αλτιν στην 4η θέση, τον Κώστα Καϊμασιδη στην 8η και τον Σωτήρη Δριμύλη στην 9η. 
Στην συνέχεια στους Ολυμπιακούς Γύρους βρέθηκαν αντιμέτωποι σε “εμφυλιο“ ο Σωτήρης και ο Κώστας με τον τελευταίο να προχωράει στα προημιτελικά όπου γνώρισε την ήττα από τον μετέπειτα νικητή της κατηγορίας Γιάννη Θεοδοσιάδη του συλλόγου Άβαρις, ο οποίος νίκησε στον ημιτελικό τον Αλτίν Μπούζι. 
Είμαστε υπερήφανοι για τις επιδόσεις των αθλητών μας σε έναν αγώνα με μεγάλη συμμετοχή, πολύ αέρα, άψογη διοργάνωση από τον Δήμο Αλίμου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κωνσταντίνος Καϊμασιδης και Ανδρέας Ζαραφωνιτης, τοξότες του συλλόγου μας, παρακολουθούν την σχολή προπονητών τοξοβολίας που οργανώνει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για το μέλλον του αθλήματος στην περιοχή μας αλλά και για τον σύλλογό μας.

Συγχαρητήρια σε όλους και πάντα επιτυχίες.

Εκ του ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ