ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Προσάραξη σκάφους στην Αίγινα - Απεγκλωβισμός τραυματία από δύσβατη περιοχή στα Κύθηρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. | |
Λιμενικό σκάφος
Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αίγινας για ακυβερνησία λόγω μηχανικής βλάβης ταχύπλοου (Τ/Χ) σκάφους με πέντε (05) επιβαίνοντες βορειοανατολικά της Αίγινας.

 Αμέσως ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Π.Λ.Σ.) καθώς και το σκάφος «ΜΑΛΤΕΖΟΣ Ι. ΡΕΣΚΙΟΥ» Τ.Α. 203, με τη συνδρομή του οποίου το Τ/Χ σκάφος έδεσε στο λιμάνι Αγίας Μαρίνας Αίγινας. 

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας απαγορεύτηκε ο απόπλους του Τ/Χ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Επίσης τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Κυθήρων για την ύπαρξη μιας 47χρονης γυναίκας (αγνώστων λοιπών στοιχείων) με τραυματισμό στο πόδι στην παραλία «ΚΑΛΑΜΙ» Κυθήρων, η οποία λόγω του δύσβατου της περιοχής αδυνατούσε να απομακρυνθεί από το σημείο. 

Η 47χρονη μεταφέρθηκε με το σκάφος «ΤΟΝΙΑ» Λ.Κ. 308 στην παραλία «ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ» και με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, συνοδεία πυροσβεστικού οχήματος, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ