ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

"Συμφωνία Δημιουργίας" για τον Παναγιώτη Δούρο: Επιτέλους Ανεξαρτητοποιήθηκε!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:15:00 μ.μ. | |
"Συμφωνία Δημιουργίας"
Η δημοτική παράταξη «Συμφωνία Δημιουργίας», παραμένει μία μεγάλη, ανοικτή, δημοτική παράταξη του Δήμου Άργους Μυκηνών, χωρίς κομματική ταυτότητα, όπως διατυπώθηκε από την πρώτη στιγμή και κατά την ιδρυτική της διακήρυξη.

Οποιοσδήποτε πολίτης του Δήμου Άργους Μυκηνών μπορεί να εγγραφεί στην παράταξή μας (όπως κάνουν καθημερινά πολλοί συμπολίτες μας) αλλά και όποιος επιθυμεί μπορεί να αποχωρήσει από αυτήν.

Η θέση της παράταξης μας «Συμφωνία Δημιουργίας» για την στάση της και την θέση της στα θέματα τα οποία τίθενται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και κυρίως κατά την έγκριση αιτήματος για την λήψη δανείου αλλά και την ψήφιση του προϋπολογισμού του έτους 2024 ήταν ξεκάθαρη και αρνητική και ήταν προϊόν ομόφωνης απόφασης δύο τουλάχιστον γενικών και δημόσιων-ανοικτών συνελεύσεων των μελών της, στις οποίες ο κ. Παναγιώτης Δούρος δεν προσήλθε αν και είχε προσκληθεί από τον επικεφαλής της παράταξης κ. Παναγιώτη Παπαϊωάννου.

Όμως ο κ. Παναγιώτης Δούρος δεν ακολούθησε και δεν ταυτίστηκε με τις αποφάσεις αυτές και έτσι κλήθηκε, σύμφωνα με τον νόμο, να προσέλθει σε συνέλευση της παράταξης για να αιτιολογήσει τη θέση του.

Ο κ. Δούρος, μετά την πρόσκληση που του επιδόθηκε, αναγκάστηκε να κάνει αυτό που όφειλε να κάνει από καιρό.

Επιτέλους Ανεξαρτητοποιήθηκε!!!

ΑΡΓΟΣ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 
 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ