ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Αναφορά Ανδριανού για την επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Άργους που αφορά την επιστροφή επιδοτήσεων ρεύματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:25:00 μ.μ. | |
Βουλευτής Αργολίδας
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη ΒουλήΑναφορά προς τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Θ. Σκυλακάκημε θέμα επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Άργους για την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις για κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος την περίοδο 2022 -2023.

Στο κείμενο της Αναφοράς ο κ. Ανδριανός επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Με την παρούσα αναφορά σας κοινοποιώ συνημμένως Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Άργους με την οποία ζητείται η ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις για κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος την περίοδο 2022 -2023.

Δεδομένου του ότι, όπως αναφέρεται στην επιστολή, η μέση επιβάρυνση ξεπερνά τα 600 ευρώ ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπου επαγγελματίες καλούνται να καταβάλλουν έως και χιλιάδες ευρώ σε παρόχους σε διάστημα λίγων ημερών εν μέσω θέρους, με τις ενεργειακές ανάγκες και το λειτουργικό κόστος να είναι υψηλό, σας καλώ να εξετάσετε τα διαλαμβανόμενα στην ως άνω επιστολή και να προβείτε στις αναγκαίες ενέργειες».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ