ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομενών Ο.Τ.Α. Αργολίδας: Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι !

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:29:00 π.μ. |
Συνδικαλιστές
Δελτίο τύπου

Πραγματοποιήθηκε στις 11/7 στα Δικαστήρια Ναυπλίου η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του σωματείου "σφραγίδα" .

Παρόλη την προσπάθεια που έκαναν να μεταφερθεί η εκδίκαση της υπόθεσης τον Σεπτέμβριο ,παρόλο που επιστρατεύτηκαν όλα τα "μεγάλα μέσα" για να μην πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης , η επιμονή των συναδέλφων , ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ , ανέτρεψε τα σχέδια τους και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης .

Είμαστε στην ευχάριστη θεση να σας ανακοινώσουμε ότι οι μάσκες έπεσαν!!!....η αλήθεια έλαμψε επιτέλους,μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου!!!Τα αποδεικτικά στοιχεία δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης!!!

Δυστυχώς όμως για το συνδικαλιστικο κίνημα,στο πλευρό της σφραγιδοκρατούσας Προέδρου παρευρέθηκαν μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. !

Ο εκπρόσωπος μάλιστα της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κατέθεσε στο Δικαστήριο με την θεσμική του ιδιότητα και όχι την παραταξιακή ως όφειλε ( κατέθεσε ως Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας) , δίχως να έχει την απαραίτητη νομιμοποίηση από τα όργανα του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου . 

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά να εμπλέκεται η Ομοσπονδία σε μία διένεξη μελών πρωτοβάθμιου οργάνου( που είναι μέλη της Ομοσπονδίας) , όχι για να επιλύσει τα προβλήματα και να επαναφέρει στην καταστατική νομιμότητα την πλειοψηφία όπως οφείλει , αλλά για να σώσει την εκλεχτή τους και αόρατη συνδικαλιστικά Πρόεδρο του Δ.Σ. για τις μικροπαραταξιακές επιδιώξεις τους.

Η ηγεσία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στήριξε τα μέλη της Π.Ο.Π.-Ο.Τ.Α. αλλά όχι τα δικά της .
 
Τι έχουν να δηλώσουν οι υπόλοιπες παρατάξεις της Ομοσπονδίας για την απαράδεκτη θεσμική εκτροπή της ηγεσίας ; Θα πάρουν θέση ;
 
Το συνδικαλιστικό πραξικόπημα αφήνει έκθετη την ηγεσία της Ομοσπονδίας που άκουσαν βέβαια στην διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας,με σκυμμένο το κεφάλι , τις διπλό εγγραφές στο σωματείο , τις ανύπαρκτες Γενικές Συνελεύσεις , την μη κατάθεση επί χρόνια του Οικονομικού Απολογισμού , την μη διενέργεια Διοικητικών Συμβουλίων αφού δεν υπάρχει σύνθεση μετά τον θάνατο 2μελων του,τις ανύπαρκτες διοικητικές θέσεις που μοίραζαν κατά παράβαση του καταστατικού ( τις οποίες έπαιρναν πίσω με αυτοκρατορικό διάταγμα), την έδρα του σωματείου στο σπίτι της Προέδρου και ούτω καθ' εξής...

Φυσικά ακούσαμε μαζί τους απίστευτα πράγματα όπως ότι δεν υπάρχει βιβλίο οικονομικά ενήμερων μελών και τους δακρύβρεχτους λόγους για το "φτωχό σωματείο" που δεν έχει την δυνατότητα να συνεδριάσει και να κάνει συνελεύσεις, αλλά όμως έχει την δυνατότητα να πληρώνει γνωστούς δικηγόρους των Αθηνών και να στηρίζεται από Αιρετούς οι οποίοι είναι λάτρεις των ακριβών αυτοκινήτων ( Φερράρι) που είχαν το θράσος να εμφανιστούν στην αίθουσα του Δικαστηρίου ώστε να εμψυχώσουν την απερχόμενη Πρόεδρο του Συλλόγου.

Και όλα αυτά τα τραγελαφικά μπροστά στα μάτια των εκπροσώπων της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !

Απέναντι τους - δυστυχώς για αυτούς - βρήκαν την θέληση της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ των εργαζομένων που έδωσαν το παρόν στην συνεδρίαση , την εξαίρετη Δικηγόρο μας την κ. Ρήγα Έφη και τους συνεργάτες της ( την οποία την ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας) , και τους συνάδελφους από δήμους στην Αθήνα, οι οποίοι με την πολυετή εμπειρία τους στο συνδικαλιστικό κίνημα,γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα τερτίπια της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας. Τους ευχαριστούμε θερμά! Πραγματικά.... χωρίς την στήριξή τους..... δεν θα τα καταφέρναμε!!!!

Συνάδελφοι, έχουμε βαθιά εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποκαταστήσει την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ στο πρωτοβάθμιο όργανο , μία νομιμότητα που όφειλε να διευθετήσει η προκλητική ηγεσία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι !

Αυτόν τον αγώνα για έναν ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ , ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ , θα τον φτάσουμε ως το τέλος !
Κανείς και τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει την θέληση της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ των εργαζομένων στον Νομό Αργολίδας!

Εν αναμονή της απόφασης συνεχίζουμε τον συνδικαλιστικό μας αγώνα!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ