V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Συλλήψεις στην Αργολίδα για πλαστογραφία, ναρκωτικά και απάτη

Χειροπέδες
Συνελήφθησαν, χθες (13.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, -3- ημεδαποί, 25χρονος, 58χρονη και 66χρονος, αντίστοιχα.
Σε έρευνα που έγινε σε οικία τους και σε αύλιο χώρο αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5- χαρτονομίσματα, αμφιβόλου γνησιότητας, μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και -1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -2,9- μέτρων, περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν.
Επίσης συνελήφθη, χθες (13.7.2024) το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, ένας 52χρονος ημεδαπός γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του και σε αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -44,2- γραμμαρίων.

Ακόμη  συνελήφθη, χθες (13.7.2024) το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, ένας 23χρονος ημεδαπός γιατί σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,3- γραμμαρίων.
Τέλος εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος αλλοδαπής, που έγινε την 5.7.2024. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2-ημεδαπών, 53 και 55 ετών, αντίστοιχα, για απάτη.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ