ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Θύελλα αντιδράσεων στο Ναύπλιο: Άλλα έλεγαν και άλλα κάνουν...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. | |
Φεστιβάλ Γιάννης Νόνης
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ματαίωση των διήμερων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γιάννης Νόνης στο Ναύπλιο που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 1 και Παρασκευή 2 Αυγούστου.

Οι πολυπληθείς φίλοι του Γιάννη Νόνη έχουν εξοργιστεί με την απόφαση του Δήμου να ματαιώσει το φεστιβάλ και οι αναρτήσεις τους στο facebook είναι "φαρμακερές" για την Δημοτική Αρχή του κ Ορφανού και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Καράπαυλο.

Η ανακοίνωση στη σελίδα του φεστιβάλ Γιάννης Νόνης ανέφερε:

"Δεν θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Ναυπλιέων καμία εκδήλωση μνήμης για τον Γιάννη Νόνη, στις 1 & 2 Αυγούστου 2024, όπως είχε σχεδιαστεί και ανακοινωθεί στους φίλους του, στους καλλιτέχνες που συνεργαζόταν, στους μαθητές του, στον κόσμο της πόλης μας.
 
Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που με οποιονδήποτε τρόπο είχαν την διάθεση να συμμετέχουν σε αυτήν τη διήμερη γιορτή μνήμης.

"Άμοιρη ψυχή μην ξεγελαστείς..."'

Σε απάντηση του σε σχόλιο ο κ. Καράπαυλος επίρριψε την ευθύνη για την ματαίωση στην Δημοτική Επιτροπή που δεν το ψήφισε (5 κατά και 1 υπέρ). 

Από χθες που έγινε γνωστή η ματαίωση του φεστιβάλ εκατοντάδες είναι τα σχόλια χρηστών κάτω από αναρτήσεις που στηλιτεύουν την απόφαση της Δημοτικής Αρχής.  
Αντιδράσεις συγγραφέων για τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και την έκθεση βιβλίου

Αντιδράσεις επίσης έχουν δημιουργηθεί και από μέλη της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας που συμμετέχουν στην έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο, με την συμπεριφορά του  Αντιδήμαρχου Πολιτισμού, στον οποίο καταλογίζουν ασυνέπεια λόγων και πράξεων, καθώς πέρσι, κατά την προσφιλή του τακτική, είχε αναφέρει σε ανάρτηση του για την έκθεση βιβλίου:¨
"Αυτά έγραφε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, πριν ένα χρόνο, στην προσπάθεια του να πείσει τους πολίτες του δήμου. Από αυτά που αναφέρει δεν κατάφερε, βέβαια, ΤΙΠΟΤΑ!

Το μόνο που έκανε ήταν να επιτεθεί στην ‘Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας.
 
Ας αφήσει τουλάχιστον τους συγγραφείς έξω από τις μικροπολιτικές τακτικές που εφαρμόζει, για να «εξοντώσει» φίλους και εχθρούς." αναφέρει ο κ. Γιάννης Ρούσος Φυσικός – Συγγραφέας σε κείμενο του που απέστειλε στην εφημερίδα μας.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ