ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Παράσταση διαμαρτυρίας κατά της απόφασης αντικατάστασης της προϊσταμένης του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 μ.μ. |
ΔΙΠΕ Αργολίδας
Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΙΠΕ Αργολίδας, στο Ναύπλιο, ενάντια στην άδικη, τιμωρητική και απεργοσπαστική απόφαση για αντικατάσταση της προϊσταμένης του Ειδικού Νηπιαγωγείο Ναυπλίου, πραγματοποίησε η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών».

Με την κινητοποίησή της, έγινε ξεκάθαρο ότι η εκπαιδευτικός δεν είναι μόνη ότι «όλοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει στη θέση της, ότι δεν μας φοβίζουν οι απειλές και η τρομοκρατία».

Μάλιστα, ξεκαθαρίστηκε πως το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουμε και με νέα κινητοποίηση και όλα τα αλλά μέσα που έχουμε στα χέρια τους καθώς «η κατηγοριοποίηση των σχολείων και η φίμωση των εκπαιδευτικών δε θα περάσουν! Το δίκιο του αγώνα για τη μόρφωση και το σχολείο που μας αξίζει θα νικήσει!».

Σημειώνεται πως τη στήριξή τους εκφράζουν δεκάδες ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ πανελλαδικά, όπως και τα σωματεία του ιδιωτικού τομέα του νομού Αργολίδας.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας παρεμβάσεις έγιναν από τον Χάρη Μακρή, εκπαιδευτικό και αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, την Μάρω Καλαϊτζή, πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας αλλά και τον Σπύρο Μαρίνη, πρόεδρο του ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ