ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Βουλευτής Αργολίδας Γ. Γαβρηλος: Τα fake news…του κ. Μητσοτάκη για την 6ημερη εργασία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:32:00 μ.μ. | |
Βουλευτής Αργολίδας Γ. Γαβρηλος
Σχόλιο του Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ μετά τις δηλώσεις Μητσοτάκη στο CNN για την 6ημερη εργασία:

«Ο κ. Μητσοτάκης, μετά την εξαπάτηση των ελεύθερων επαγγελματιών και των αγροτών για την επιδότηση ρεύματος, εξαπατά και τους μισθωτούς.

Ο Ν. 5053/2023, ο γνωστός Νόμος Γεωργιάδη, θεσπίζει την 6ημερη απασχόληση στο σύνολο του λιανικού εμπορίου και της βιομηχανίας, χωρίς να αφήνει περιθώρια άρνησης στους εργαζομένους. Με το άρθρο μάλιστα 26, επεκτείνει την εφαρμογή της και σε όλες τις επιχειρήσεις πενθήμερης εργασίας, εφόσον επικαλεστούν φόρτο εργασίας.

Είναι προφανές πως ο κ. Μητσοτάκης, μπροστά στην διεθνή κατακραυγή για την Κυβέρνησή του, δεν διστάζει να διαστρεβλώσει για μια ακόμη φορά την αλήθεια, διαψεύδοντας με fake news και δήθεν κατηγορηματικές δηλώσεις, τα όσα οι εργαζόμενοι βιώνουν ήδη στην χώρα μας: το τέλος του 8ώρου και της πενθήμερης εργασίας.

Η ΝΔ επιβάλει έναν εργασιακό Μεσαίωνα στην Ελλάδα, ενάντια στις ευρωπαϊκές πρακτικές, την ώρα που φτωχοποιεί τον κόσμο της εργασίας και τον υποβαθμίζει με σκοπό την αύξηση των κερδών των μεγαλο-εργοδοτών».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ