ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Αργολίδα: Η Ελένη Τσετσέκου μιλάει για το "Fichti Art 2024"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:01:00 μ.μ. | |
Φεστιβάλ τέχνης στα Φίχτια
Την Ελένη Τσετσέκου, ιδρύτρια και πρόεδρο του Fichti Art, που ζει στη Γαλλία, φιλοξένησε σήμερα η εκπομπή ”Πάρε τον Χρόνο σου” με τον Προκόπη Αγγελόπουλο, με αφορμή το ”Fichti Art 2024” στην Αργολίδα.

Το 4o Fichti Art 2024 είναι μία τετραήμερη εκδήλωση εικαστικών, μουσικής, ποίησης, χορού, θεάτρου και αρχιτεκτονικής, που θα πραγματοποιείται από σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου, ως και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στο Φίχτι, του Μύλους και το Άργος.

Το φεστιβάλ αυτό θα μετατρέψει τους εγκαταλελειμμένους σιδηροδρομικούς σταθμούς των Μυκηνών, του Άργους, και των Μύλων, σε ζωντανούς πολιτιστικούς κόμβους. Τοπικοί και διεθνείς καλλιτέχνες θα ζωντανέψουν αυτούς τους ιστορικούς χώρους με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορό, εκθέσεις φωτογραφίας και διαδραστικές εγκαταστάσεις.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Ελβετικής Πρεσβείας και σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, στοχεύει στην αναβίωση και τον εορτασμό της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Πελοποννήσου, στην επαναδραστηριοποίηση του ιστορικού σιδηροδρόμου για τουριστική και επιβατική χρήση και στην κινητοποίηση προς ένα κοινό όραμα πολιτιστικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ