ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Εκπέμπει SOS το "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" για τις παραλίες που δεν έχουν ναυαγοσώστες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. | |
Πύργος ναυαγοσώστη
Ως ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ εκπέμπουμε SOS καθώς φέτος έχει μπει ήδη ο Ιούλιος και στις παραλίες δε βρίσκονται ναυαγοσώστες.


Αφουγκραζόμαστε το αίτημα της κοινωνίας, των παραθεριστών και των επισκεπτών του Δήμου Ναυπλιέων ότι η έλλειψη ναυαγοσωστικής κάλυψης δημιουργεί σοβαρό ζήτημα ασφαλείας για τους λουόμενους στις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου μας και όχι μόνο.

Είναι ανεπίτρεπτο σε ένα Δήμο σαν το δικό μας που ο τουρισμός ιδιαιτέρως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολύ μεγάλος η Δημοτική Αρχή να κωφεύει και να μην έχει κάνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η προχειρότητα και η ανοργανωσιά είναι πλέον εμφανής στη Δημοτική Αρχή αφού η ναυαγοσωστική περίοδος ξεκίνησε ήδη από την 1 Ιουνίου 2024 και ακόμα το σκέφτεται.

Ζητούμε άμεσα ενημέρωση για το πότε θα γίνει η διαγωνιστική διαδικασία και η πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού για τις παραλίες μας!!!

Μια τουριστική σεζόν 3 μηνών πάτε να την κάνετε 1 μήνα. Με τις ανθρώπινες ζωές δεν παίζουμε. Βρείτε άμεσα λύση ο χρόνος στενεύει και το ατύχημα δεν προειδοποιεί.

ΥΓ1: Πέρσι μας κυνηγήσατε λυσσαλέα και φέτος ως Δημοτική Αρχή που έπρεπε να είστε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού θέματος σφυρίζετε αδιάφορα!!!

ΥΓ2: Τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ από την έλλειψη ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ πέφτουν και τον λογαριασμό της δικιά σας ανικανότητας θα τον πληρώσουν οι συμπολίτες μας!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ