V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Εκπέμπει SOS το "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" για τις παραλίες που δεν έχουν ναυαγοσώστες

Πύργος ναυαγοσώστη
Ως ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ εκπέμπουμε SOS καθώς φέτος έχει μπει ήδη ο Ιούλιος και στις παραλίες δε βρίσκονται ναυαγοσώστες.


Αφουγκραζόμαστε το αίτημα της κοινωνίας, των παραθεριστών και των επισκεπτών του Δήμου Ναυπλιέων ότι η έλλειψη ναυαγοσωστικής κάλυψης δημιουργεί σοβαρό ζήτημα ασφαλείας για τους λουόμενους στις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου μας και όχι μόνο.

Είναι ανεπίτρεπτο σε ένα Δήμο σαν το δικό μας που ο τουρισμός ιδιαιτέρως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολύ μεγάλος η Δημοτική Αρχή να κωφεύει και να μην έχει κάνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η προχειρότητα και η ανοργανωσιά είναι πλέον εμφανής στη Δημοτική Αρχή αφού η ναυαγοσωστική περίοδος ξεκίνησε ήδη από την 1 Ιουνίου 2024 και ακόμα το σκέφτεται.

Ζητούμε άμεσα ενημέρωση για το πότε θα γίνει η διαγωνιστική διαδικασία και η πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού για τις παραλίες μας!!!

Μια τουριστική σεζόν 3 μηνών πάτε να την κάνετε 1 μήνα. Με τις ανθρώπινες ζωές δεν παίζουμε. Βρείτε άμεσα λύση ο χρόνος στενεύει και το ατύχημα δεν προειδοποιεί.

ΥΓ1: Πέρσι μας κυνηγήσατε λυσσαλέα και φέτος ως Δημοτική Αρχή που έπρεπε να είστε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού θέματος σφυρίζετε αδιάφορα!!!

ΥΓ2: Τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ από την έλλειψη ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ πέφτουν και τον λογαριασμό της δικιά σας ανικανότητας θα τον πληρώσουν οι συμπολίτες μας!!!
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ