ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Υγειονομική κάλυψη σε εκδηλώσεις στο Άργος από 16 εθελοντές της Ε.Ο.Δ. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. | |
ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ
Υγειονομική κάλυψη από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας - Hellenic Rescue Team of Argolis στην συναυλία του Ν. Οικονομόπουλου.
 
Στις 2 Αύγουστου στο ΔΑΚ Άργους στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024" η Ε.Ο.Δ. Αργολίδας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Διοίκησης της ομάδας "Αρχιμήδης Ασίνης" καλύπτοντας υγειονομικά την συναυλία του τραγουδιστή Ν. Οικονομόπουλου.
 
13 εθελοντές διασώστες εξοπλισμένοι πλήρως με σάκους πρώτων βοηθειών, βρίσκονταν εκεί σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών υγείας.

Το Σάββατο 3 Αυγούστου 2024 παρουσιάστηκε, από το ΘΈΑΤΡΟ ΣΕ ΦΟΡΜΑ και σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τσαρσιταλίδη, στον αύλειο χώρο των Στρατώνων Καποδίστρια στο Άργος, η θεατρική παράσταση “Ήταν όλοι τους παιδιά μου” από το ομότιτλο έργο του συγγραφέα Άρθουρ Μίλλερ, στα πλαίσια του “Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024”, που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Μυκηνών.
Η Ε.Ο.Δ. Παράρτημα Αργολίδας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δήμου Άργους Μυκηνών, παρείχε εθελοντικά υγειονομική κάλυψη με 3 εθελοντές διασώστες, καθόλη τη διάρκεια της παράστασης, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των παρευρισκομένων θεατών.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για το κάλεσμα και την εμπιστοσύνη απέναντι στο έργο της ομάδας μας.

Η Ε.Ο.Δ. Αργολίδας, αποτελείται από εθελοντές, οι οποίοι έχουν λάβει άριστη εκπαίδευση και φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την παροχή πρώτων βοηθειών. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε έκτακτη ανάγκη, διασφαλίζοντας έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση.

Αγκαλιάζουμε το εθελοντικό πνεύμα και υπενθυμίζουμε ότι η προσφορά, έστω και μικρή, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Γίνε εθελοντής. Μην μένεις θεατής.

Έλα κ εσύ στην μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ