ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Ναύπλιο: Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2024" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. | |
Βάρκες με βεγγαλικά στο Μπούρτζι
Κορυφώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου στο λιμάνι του Ναυπλίου με την βαρκαρόλα αλλά χωρίς πυροτεχνήματα λόγω αυξημένης επικινδυνότητας, οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Ναυπλιάδας 2024 που για πάνω από μια εβδομάδα, εμπλούτισαν τον πολιτισμό και τις αισθήσεις των Ναυπλιωτών και των επισκεπτών της πόλης, τιμώντας τη θάλασσα και τους ανθρώπους που την υπηρετούν.
Η βραδιά ξεκίνησε με την φιλαρμονική του Δήμου, τη ρίψη στεφάνου στο λιμάνι της πόλης από τον Λιμενάρχη και χαιρετισμούς από τος επισήμους. Ακολούθησε η υπέροχη «βαρκαρόλα» με τα πολύχρωμα φωτάκια από τις βάρκες  να γεμίζουν χρώμα το λιμάνι.
Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων ήταν  ο Δήμος Ναυπλιέων, η Περιφερειακή Ενότητα Πελοποννήσου, το ΄΄Ίδρυμα Β. Παπαντωνίου΄΄ και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄.

Στην οργάνωση των εκδηλώσεων συμμετείχαν το Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου, η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου, ο Σύλλογος Αλιέων Ναυπλίου και όχι μόνον.
Η ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2024΄΄ εγκαινιάστηκε  το Σαββάτο της 17ης Αυγούστου 2024 στον χώρο του Παιδικού Μουσείου του ΄΄Ιδρύματος Β. Παπαντωνίου΄΄ με Εικαστική Έκθεση Ναυπλιέων (και όχι μόνον) ζωγράφων και γλυπτών που, για πρώτη φορά, ξεπέρασαν τον αριθμό των εξήντα εκθετών.

Εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, θαλάσσιος νυχτερινός περίπατο στον Αργολικό Κόλπο, και η ΄΄βαρκαρόλα΄΄ έχουν γίνει θεσμός που πλουτίζει με νέες ιδέες, με νέα δρώμενα, με νέες προτάσεις και συμμετοχές τη Ναυτική Ναυπλιάδα.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται το βράδυ της Κυριακής με την λήξη της έκθεσης εικαστικών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ