ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Ναύπλιο: Διακοπή κυκλοφορίας από Πλατεία Αρβανιτιάς προς Ακροναυπλία λόγω του Φεστιβάλ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:00:00 μ.μ. | | |
Ακροναυπλία
Διακοπή κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 μεταξύ των ωρών 19:00 έως το πέρας της εκδήλωσης (επί της οδού Ευαγγελίας Δεϊλάκη στο ύψος της συμβολής της με την Πλατεία Σαγιά) λόγω διεξαγωγής του Φεστιβάλ Ακροναυπλίας.

Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του ΚΟΚ, της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου.

Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων καθώς και οι πελάτες του ξενοδοχείου Ναυπλία Παλλάς που θα είναι εφοδιασμένοι με σχετική κάρτα.

Η Αναπλ. Πρ/νη Δ.Τ.Υ.Δ.Ν.
Όλγα Καρδαράκου
Τοπ/φος Μηχ/κος ΠΕ με Α β ́.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ