ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Σουρωτήρι η οδός Αγία Ελεούσα - Λευκάκια στο Ναύπλιο από τις βλάβες της ΔΕΥΑΝ - Αγανάκτηση από τους οδηγούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:24:00 μ.μ. | | |

Λακκούβες από έργα
Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ελήφθησαν σήμερα 02/08/2024 κατόπιν συνεχών οχλήσεων επισκεπτών και μόνιμων κατοίκων της περιοχής και αποτυπώνουν την υφιστάμενη κατάσταση στην πολύπαθη οδό Αγία Ελεούσα – Λευκάκια στο Ναύπλιο.

Μία οδό, η οποία ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και κάτω από την οποία διέρχεται ο κεντρικός Αγωγός του Δήμου Ναυπλιέων (Δ.Ε.Υ.Α.Ν). 

Το έργο της αποκατάστασης του εν λόγω αγωγού, σύμφωνα με πληροφορίες και με δηλώσεις που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας, πρόκειται να συνεχιστεί μετά τις 15 Σεπτεμβρίου. 
Αναρωτιόμαστε αν ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΔΕΥΑ Ναυπλίου γνωρίζει ότι υποχρεούται μετά την αποκατάσταση της κάθε βλάβης του δικτύου να προβαίνει (και καθημερινά όπου απαιτείται) στην επούλωση του διανοιχθέντος σκάμματος με ασφαλτοτάπητα και όχι με κοκκινόχωμα όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες. 

Ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί την είσοδο σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές του νομού, με πλήθος ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών καταλυμάτων, συνολικής δυναμικότητας 8.000 κλινών, και πρέπει επιτέλους να καταστεί κατανοητό από το Δήμο Ναυπλιέων και τη ΔΕΥΑΝ το μέγεθος της επικινδυνότητας που προκαλείται για τους διερχόμενους οδηγούς στην εν λόγω οδό, λόγω των άστοχων παρεμβάσεών τους.

Πρόκειται για ανικανότητα; Άγνοια Νόμου; Ή απλά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν; Η αγανάκτηση του κόσμου είναι τεράστια και οι διαμαρτυρίες των επισκεπτών του νομού συνεχείς και έντονες. 

Ιδιαίτερα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου που γίνεται καθημερινά δέκτης παραπόνων, η οποία σε κάθε περίπτωση έχει αναγκαστεί να προβεί πολλάκις σε αποκατάσταση των βλαβών του ασφαλτοτάπητα λόγω των αστοχιών της ΔΕΥΑΝ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ