V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Πελοπόννησος: Εξιχνίαση ληστείας και συλλήψεις στο Αστυνομικό Δελτίο

ΕΛ.ΑΣ.
Μια εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, σύλληψη  για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς και ακόμα μια σύλληψη για καταδικαστικό έγγραφο, περιλαμβάνει το σημερινό Αστυνομικό δελτίο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναλυτικά:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έλαβε χώρα σήμερα (18.8.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνιών, όταν άγνωστοι δράστες, με τη χρήση βίας ακινητοποίησαν ημεδαπό και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνιών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (17.8.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 60χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να προβαίνει σε παράνομη πώληση ενός κουταβιού (σκύλου). Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης συνδυαστικών στοιχείων από το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βοιών, προέκυψε ότι ο 60χρονος προέβαινε στην παράνομη εκτροφή ζώων συντροφιάς και στην πώληση τους μέσω αγγελιών, έναντι χρηματικού ποσού. Τέλος, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν ακόμη -6- σκυλιά, εκ των οποίων -4- κουτάβια, τα οποία θα παραδοθούν για κτηνιατρική εξέταση. Στον ανωτέρω επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (17.8.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, για παρακώλυση συγκοινωνιών και απειλή.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ