V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Καιρός: Με αστάθεια τις απογευματινές ώρες και στην Αργολίδα θα κυλήσει η εβδομάδα

Ομπρέλα
Με ανεβασμένες θερμοκρασίες, ιδιαίτερα στην κεντρική και νότια Ελλάδα, θα κυλήσει η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του OPEN, οι θερμοκρασίες θα ανέλθουν στους 36 και 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ ένας βόρειος άνεμος θα προσπαθήσει να μετριάσει τα επίπεδα ζέστης μέσα στο Αιγαίο. 

Παράλληλα δεν θα απουσιάσει και η αστάθεια τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, καθώς θα αναπτυχθούν συννεφιές με αποτέλεσμα να σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Οι περιοχές που θα υπάρχει υψηλή επικινδυνότητα από τα φυσικά φαινόμενα θα είναι στην κεντρική Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στην Εύβοια, στην Αρκαδία και στην Αργολίδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο στα 5-6 μποφόρ και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την ξηρή ατμόσφαιρα δημιουργούν έναν εκρηκτικό κοκτέιλ για εκδήλωση πυρκαγιάς.

Υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με μπόρες και καταιγίδες μέχρι την Παρασκευή


Ανάλογες θερμοκρασίες αναμένονται και τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Στους 35-36 θα ανέλθει ο υδράργυρος από την περιοχή της Θεσσαλίας και βορειότερα, ενώ νοτιότερα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36-37 βαθμούς Κελσίου. Οι υψηλότερες θερμοκρασίες αναμένεται να σημειωθούν στην δυτική Ελλάδα και στο νότιο και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Παράλληλα η αστάθεια θα συνοδεύσει τις υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και την Παρασκευή, με βροχές και καταιγίδες.

Οπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του OPEN, αύριο, Τρίτη, θα υπάρξει αστάθεια αργά το απόγευμα στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας, κυρίως σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα. Παρόμοιο σκηνικό θα σημειωθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ από την Παρασκευή θα υποχωρήσει σιγά-σιγά αυτό το κύμα αστάθειας, όμως θα ενισχυθούν οι βοριάδες, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ