ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Στήριξη Πτωχού στην Αργολίδα με δυο σημαντικά έργα σε Ερμιονίδα και Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:20:00 μ.μ. | |
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 10:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο κτήριο του Διοικητηρίου Περιφέρειας Πελοποννήσου επί της πλατείας Εθνάρχου Μακαρίου στην Τρίπολη, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Περιφέρειας Πελοποννήσου, με δυο πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν την Αργολίδα.

Πρόκειται για δυο σημαντικά έργα που αφορούν, το ένα την  προγραμματική σύμβαση για το Κλειστό Μεταλλικό Γυμναστήριο στο Δήμο Ερμιονίδας και το δεύτερο την σύμβαση για προμήθεια και τοποθέτηση υποσταθμού μέσης τάσης στο λιμάνι Ναυπλίου. 

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί με μεικτό τρόπο, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη.

1. ΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διενέργεια διαπραγμάτευσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για το υποχρεωτικό μάθημα της κολύμβησης, του σχολικού έτους 2024-2025 και συγκρότηση Επιτροπής, προϋπολογισμού 22.923,84 € χωρίς ΦΠΑ.


2. ΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου ανάπτυξης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ερμιονίδας, για το έργο «ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΓ – 182 (ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ Γ.Γ.Α.) ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

3. ΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

 Έγκριση 2ης τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης για το έργο: «Προμήθεια και τοποθέτηση υποσταθμού μέσης τάσης και παρελκόμενων αυτού στο λιμένα Ναυπλίου».

4. ΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

 Έγκριση διενέργειας και συγκρότηση επιτροπών κάτω των ορίων, ηλεκτρονικού διαγωνισμού για: «ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΤΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» για χρονικό διάστημα 24 μηνών, προϋπολογισμού 121.935,48 € χωρίς ΦΠΑ (151.200,00 € με ΦΠΑ).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ