V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Ναύπλιο: Ευχαριστήρια επιστολή των πενθούντων οικογενειών Λάζαρου Παυλίδη και Ανδρέα Ζυμή

Πένθος
Οι οικογενειές μας, Λάζαρου Παυλίδη από τη Θεσ /νικη και Ανδρέα Ζυμή από το Ναυπλιο, θέλουμε να εκφράσουμε στους συμπολίτες μας και σε ολους τους συνανθρώπους μας, τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την αμέριστη συμπαραστασή τους στο πόνο και στη θλίψη που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες.


Στο πόνο και στη θλίψη που προέκυψαν από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Κυπαρισσία στις 26 Ιουλιου και που εκοψε το νήμα της ζωής στο Στεφανό μας και στο αγγελούδι μας, τη μικρή Μαρία μας.

Ιδιαίτερα εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συνεργάτες και φιλους των παιδιών μας από την Αγγλία, που παρα τις ανυπερβλητες χρονικές δυσκολίες, προσέτρεξαν κοντά μας για να αποχαιρετήσουμε τα παιδιά μας στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στις 2 Αυγούστου.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσέφεραν για τη μνήμη των παιδιών μας χρηματικά ποσά για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικου Ιδρύματος «ΕΣΤΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗ Η ΑΘΗΝΑΙΑ», καθώς και τον Σύλλογο Γεωπόνων Αργολίδας που για τον ιδιο σκοπο προσέφερε χρηματικό ποσό στο Ειδικό Σχολειο ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ στη Πυργέλλα.

Ας ενώσουμε ολοι τις προσευχές μας προς το μεγάλο Θεό, να αναπαύει τις ψυχές των παιδιών μας, καθώς και των άλλων θυμάτων της οικογένειας Καράβελλα, από την περιοχή της Ηλείας, κατα το ίδιο δυστύχημα.

Με την ελπίδα το δικό μας αίμα να είναι το τελευταίο στον αχόρταγο βωμό των τροχαίων δυστηχημάτων.

Οι πενθούσες οικογένειες





ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ