ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Η Φλωρίκα Κυριακοπούλου και το ΦΟΥΓΑΡΟ δώρισαν ηλεκτρικό όχημα στον Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:37:00 μ.μ. | |
Φλωρίκα Κυριακοπούλου
Νέο ηλεκτρικό όχημα μηδενικών ρύπων και θορύβων παρέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός ως δωρεά της κυρίας Φλωρίκας Κυριακοπούλου και του «ΦΟΥΓΑΡΟΥ». 

Η δωρεά του αυτοκίνητου αποτελεί πρωτοβουλία της κ. Κυριακοπούλου για την εξυπηρέτηση της υπηρεσίας Καθαριότητας, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό, στις ενέργειες του Δήμου για την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Η αποδοχή της δωρεάς έγινε με την υπ’ αριθμ 109/2024 ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής επιτροπής και παραδόθηκε στο Δήμο από τον εκπρόσωπο του «ΦΟΥΓΑΡΟΥ», Γενικό Διευθυντή κ. Νικόλαο Τσαγκαρέλη, παρουσία της Αντιδημάρχου Καθαριότητας Κωνσταντίνας Καραγιάννη.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Ορφανός εξέφρασε, για μια ακόμη φορά, τις θερμές του ευχαριστίες προς την κ. Κυριακοπούλου προσωπικά και το ¨ΦΟΥΓΑΡΟ ” για την πολύτιμη αυτή δωρεά καθώς το μικρό αυτό ηλεκτροκίνητο απορριμματοφόρο διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας προς όφελος όλων των πολιτών του δήμου μας και ιδιαίτερα των κατοίκων της παλιάς πόλης του Ναυπλίου. 

Παράλληλα τόνισε πως η επιλογή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, εναρμονίζεται πλήρως με την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος, για τη μείωση των καταναλώσεων και των ρύπων.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ