ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Αστυνομικό δελτίο Πελοποννήσου: Θανατηφόρο τροχαίο και συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 π.μ. | |
Αστυνομικό δελτίο
Ένα θανατηφόρο τροχαίο και συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπή περιλαμβάνει το Αστυνομικό Δελτίο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναλυτικά:


Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (12.8.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 41χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν -1- αυτόματο υποπολυβόλο όπλο, -1- κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρα και -4- φυσίγγια, τα οποία κατασχέθηκαν.


Παράσυρση πεζού με θανάσιμο τραυματισμό


Χθες (12.8.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Βέλου-Βόχας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 76χρονο ημεδαπό, ο οποίος κινείτο πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 76χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (12.8.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.


Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (12.8.2024) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 28χρονη ημεδαπή και 35χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα, είδη ρουχισμού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ