ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

STEAMBots Academy: Μαθητές από το Ναύπλιο στις κορυφαίες θέσεις στην Ολυμπιάδα Scratch

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. | |
STEAMBots Academy
Σε μια επίδειξη εξαιρετικού ταλέντου και προγραμματισμού, οι συμμετέχοντες από το STEAMBots Academy σημείωσαν αξιοσημείωτη επιτυχία στην πρόσφατη Ολυμπιάδα Scratch, που πραγματοποιήθηκε στις 15/07/2024 στην Αθήνα απο το STEM Education. 

Τα παιδιά εξασφάλισαν τις κορυφαίες θέσεις σε διάφορες κατηγορίες, φέρνοντας υπερηφάνεια στις οικογένειές τους, τους μέντορες και ολόκληρη την κοινότητα. 

Η Ολυμπιάδα Scratch, γνωστή για τα αυστηρά της πρότυπα και το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, προσέλκυσε συμμετέχοντες από όλη τη Χώρα. 

Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, οι μαθητές από το STEAMBots Academy επέδειξαν τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους, κυριαρχώντας στην εκδήλωση με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους. 

Μεταξύ των αξιοσημείωτων επιτευγμάτων: 

- Μαθητής κέρδισε την **Πρώτη Θέση** στην κατηγορια “Ο κόσμος μου”, εντυπωσιάζοντας τους κριτές. 

- Μαθητής εξασφάλισε την **Πρώτη Θέση** στην κατηγορια “Παιχνίδια”, επιδεικνύοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. 

- Μαθητές μας κέρδισαν την **Τρίτη Θέση**, Τέταρτη και Πέμπτη Θέση σε διάφορες κατηγορίες, επιδεικνύοντας το πνεύμα συνεργασίας και την καινοτόμο προσέγγισή τους. 

Η Ομάδα της STEAMBots Academy, εξέφρασε τεράστια υπερηφάνεια για τα επιτεύγματα των μαθητών, δηλώνοντας, "Αυτή η νίκη είναι απόδειξη της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και του πάθους των μαθητών μας. 

Δεν έχουν διαπρέψει μόνο ατομικά, αλλά έχουν επίσης ενσαρκώσει το πνεύμα της ομαδικής εργασίας και της επιμονής. Είμαστε απίστευτα περήφανοι για τα επιτεύγματά τους και ανυπομονούμε να τους δούμε να συνεχίζουν να λάμπουν.» Ο διαγωνισμός περιείχε διάφορες προκλήσεις, κάνοντας τις νίκες ακόμα πιο αξιέπαινες. 

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από το επίπεδο ταλέντου που επέδειξαν οι συμμετέχοντες, ιδιαίτερα οι νεαροί εκπρόσωποι από το STEAMBots Academy. Εκτός από τα τρόπαιά τους, οι μαθητές έχουν κερδίσει επαίνους και αναγνώριση από την τοπική κοινωνία, με σχέδια για μια γιορτή για να τιμήσουν τα επιτεύγματά τους ήδη σε εξέλιξη. 

Αυτή η νίκη είναι ένα σημαντικό ορόσημο στο ακαδημαϊκό και εξωσχολικό ταξίδι των μαθητών, αντικατοπτρίζοντας τα υψηλά πρότυπα εκπαίδευσης και καθοδήγησης που παρέχονται από το STEAMBots Academy. 

Ολόκληρη η κοινότητα προσδοκά με ανυπομονησία τη συνεχή επιτυχία αυτών των νέων ταλέντων σε μελλοντικούς διαγωνισμούς.

Γιώργος Τσώνης 
Προπονητής Scratch 
Αμυμώνης 9, 21100, 27520-70873 
welcome@steambots.gr 
https://steambots.gr/ 

Σχετικά με STEAMBots Academy 

Στην Ακαδημία STEAMBots, πιστεύουμε ότι ο προγραμματισμός δεν είναι απλώς μια δεξιότητα αλλά μια υπερδύναμη! Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί για να κάνει τον προγραμματισμό διασκεδαστικό και προσιτό στους μαθητές. Μέσα από διαδραστικά μαθήματα και πρακτικές δραστηριότητες, το παιδί σας θα μάθει τις βασικές αρχές του προγραμματισμού με δημιουργικό και ελκυστικό τρόπο. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ