V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

WABI BEAUTY στο Ναύπλιο: Κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα καλλυντικών

WABI BEAUTY
Θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες σε όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά με την παρουσία σας και τις αγορές σας στο κατάστημα Wabi Beauty, επί της οδού Άργους 14 αλλα και για την ενθουσιώδη παρουσία σας τη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ που με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε ο ΕμπορικΌς Συλλογος Ναυπλίου .

Η εμπιστοσύνη και η προτίμησή σας μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς.

Το WABI BEAUTY είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα –

Ειναι η Νο.1 ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία παραγωγής μακιγιάζ και καλλυντικών προϊόντων, με έδρα την Αθήνα.

Το όνομα Wabi Beauty εμπνέεται από την πεποίθηση ότι κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει υπέροχη, γοητευτική, όμορφη και με έμπνευση για τη ζωή. Προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα που ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της μόδας και είναι προσιτά για όλους. Το εργοστάσιό της είναι εξοπλισμένο τεχνολογικά με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής, επιτρέποντάς της να παράγει το 100% των προϊόντων της, να ανανεώνει άμεσα το εμπόρευμα της και να λανσάρει νέα, ανταγωνιστικά προϊόντα.

Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην καινοτομία και την ποιότητα. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει δημιουργήσει πάνω από 600 νέες φόρμουλες, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην παροχή προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών παγκοσμίως. Η εξειδικευμένη ερευνητική ομάδα που διαθέτει αναλύει συνεχώς τις τελευταίες τάσεις ομορφιάς, ώστε να προσφέρει σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα.

Στο εξειδικευμένο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου που διαθέτει διασφαλίζει την αξιοπιστία των προϊόντων, υποβάλλοντάς τα σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποιήσεις, όπως το ISO 22716, ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα σε προσιτή τιμή για όλους τους καταναλωτές.

Η Wabi Beauty έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο διανομής σε Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού, με συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, προσφέροντας προϊόντα υψηλής αισθητικής. Επιπλέον, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα και την κοινωνική ευθύνη, συμμετέχοντας σε πολλές δράσεις που υποστηρίζουν το περιβάλλον και τις τοπικές κοινότητες.

Με τη δέσμευσή στην ποιότητα και την καινοτομία, συνεχίζει να εξελίσσει τα προϊόντα της για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.
 
Η στηριξη σας. ειναι ανεκτίμητη και μας εμπνέει να εξελισσόμαστε συνεχώς, με στόχο να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.
Σας ευχαριστούμε θερμά!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ