ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Γ. Γαβρήλος: Ξεκάθαρο εσωκομματικό μήνυμα η κατάθεση Ερώτησης των 11 βουλευτών της ΝΔ για τα Κόκκινα Δάνεια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:56:00 π.μ. | |
Γ. Γαβρήλος
Από την εκπομπή του Μάριου Αραβαντινού, στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα, χθες το βράδυ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Γιώργος Γαβρήλος σχολίασε την κατάθεση Ερώτησης των 11 βουλευτών της ΝΔ, σχετικά με το ιδιωτικό χρέος και τα κόκκινα δάνεια. 

Η Ερώτηση των 11 βουλευτών της ΝΔ προς το οικονομικό επιτελείο και τον Πρωθυπουργό αποτελεί ένα ξεκάθαρο εσωκομματικό μήνυμα. Προφανώς αντιλαμβάνονται καλύτερα την πραγματικότητα, απ΄ότι ο κ. Μητσοτάκης, και κατανοούν ότι η ΝΔ έχει ξεστρατίσει σε σχέση με αυτά που είχε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό και πως σήμερα βρίσκεται σε μια άλλη κατεύθυνση, εξυπηρετώντας λίγα και μεγάλα συμφέροντα.

Οι προτάσεις που καταθέτουν οι βουλευτές, σε μορφή ερωτημάτων, συμπίπτουν με την ολοκληρωμένη πρόταση που έχουμε καταθέσει σαν ΣΥΡΙΖΑ, τόσο μέσα στην Βουλή, όσο και πρόσφατα από το βήμα της ΔΕΘ: Θέσπιση υποχρεωτικής αποδοχής της ρύθμισης από τους servicers και τα funds, Αύξηση των εισοδηματικών κριτηρίων για την προστασία των ευάλωτων δανειοληπτών υπολογίζοντας τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης, Προστασία της πρώτης κατοικίας, Αλλαγές στον πτωχευτικό νόμο και στον Νόμο Ηρακλής.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ