ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Ναύπλιο: Σε πολύωρη απολογία οι δυο 17χρονοι που ξύρισαν τον 12χρονο στην Ερμιόνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:43:00 μ.μ. | |
Προσαγωγή κατηγορουμένων
Ενώπιον του ανακριτή Ναυπλίου απολογήθηκαν σήμερα (26/9) το απόγευμα οι δύο 17χρονοι που κατηγορούνται για επίθεση σε 12χρονο με φαλτσέτα στο κυλικείο σχολείου στην Ερμιόνη Αργολίδας.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν ύστερα από καταγγελία των γονιών του 12χρονου στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διάρκεια διαλείμματος σε προαύλιο του Γυμνασίου–Λυκείου Ερμιόνης απείλησαν φραστικά τον 12χρονο και στη συνέχεια του ξύρισαν το μουστάκι με αιχμηρό αντικείμενο (φαλτσέτα) και του πήραν δύο ευρώ.

Συνελήφθησαν και οι γονείς των δύο 17χρονων, ηλικίας 46 και 47 ετών, και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους. Οι γονείς αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι.
Οι δυο 17χρονοι απολογούνται στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν, από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης και αναμένεται απόφαση των ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει ακόμη μία καταγγελία από έναν ακόμη 12χρονο μαθητή της Α’ Γυμνασίου Ερμιόνης, ο οποίος συνοδευόμενος από τη μητέρα του, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας για να καταγγείλει το περιστατικό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ