ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Έρχεται το 1ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. | |
Αφίσα εκδήλωσης
Ο Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής, με την εγκριτική σφραγίδα της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. και σε συνεργασία με το Δήμο Άργους-Μυκηνών, ανακοίνωσε τη διοργάνωση του "1ου Φθινοπωρινού Ράλλυ Αργολίδας", το οποίο θα διεξαχθεί στις 2-3 Νοεμβρίου 2024. 

Η διήμερη αυτή εκδήλωση προσκαλεί τους φίλους των ιστορικών οχημάτων σε ένα συναρπαστικό αγώνα touring-regularity που εστιάζει στις ομορφιές της Αργολίδας.

Η έναρξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Παναγή Τσαλδάρη στην Κόρινθο, διευκολύνοντας έτσι τη συμμετοχή των πληρωμάτων από περιοχές εκτός Αργολίδας. Η πρώτη ημέρα θα περιλαμβάνει όμορφες διαδρομές στην Κορινθία και την Αργολίδα, με τερματισμό στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Άργος. Εκεί, τα οχήματα θα σταθμεύσουν έως την έναρξη της δεύτερης μέρας.

Η δεύτερη ημέρα του αγώνα υπόσχεται παραδοσιακές ορεινές διαδρομές της Αργολίδας, ολοκληρώνοντας με έναν γραφικό τερματισμό στο χωριό Κεφαλάρι Άργους, όπου θα διεξαχθεί και το γεύμα και οι απονομές των βραβείων.

Το ράλλυ περιλαμβάνει περίπου 210 αγωνιστικά χιλιόμετρα και 12 ειδικές ακριβείας, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία σε γραφικές τοποθεσίες. Η αφίσα της εκδήλωσης θα αποτελέσει φέτος φόρο τιμής στον Γεώργιο Παραβάντη, διακεκριμένο μέλος και πρώην πρόεδρο του ΑΡ.Σ.Ο.Ε., ο οποίος υπήρξε και στενός φίλος του συλλόγου.

Η πρόσκληση παραμένει ανοικτή και, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, οι επόμενες μέρες θα φέρουν τη δημοσίευση αιτήσεων συμμετοχής, κανονισμών και χάρτες για τους ενδιαφερόμενους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ