V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Ηττήθηκε ο Παναργειακός στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2 από την Κηφισιά

Φάση του αγώνα
Η ομάδα της Κηφισιάς επικράτησε 0-2 του Παναργειακού στο ΔΑΚ Άργους και ξεκίνησε με πειστικό τρόπο την προσπάθειά της να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.
Πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Γιώργος Μάναλης, ο οποίος άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα στο 44' και υπέγραψε τη νίκη της ομάδας των βορείων προαστίων με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 48'.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα, η βαθμολογία της 1ης αγωνιστικής και η επόμενη αγωνιστική (2η) για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, στο Νότιο Όμιλο, έχουν ως εξής:
Τα αποτελέσματα (1η αγωνιστική)

Αστέρας Actor Β’ – Πανιώνιος Δευτέρα 23/09/2024

Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β’ 0-1

Χανιά – Καλαμάτα 1-2

Ηλιούπολη – Αιγάλεω 1-3

Παναργειακός – Κηφισιά 0-2
Η βαθμολογία (1η αγωνιστική)

1. Καλαμάτα 3

2. ΑΕΚ Β’ 3

3. Αιγάλεω 3

4. Κηφισιά 3

5. Αστέρας Actor Β’ 0

6. Πανιώνιος 0

7. Παναργειακός 0

8. Παναχαϊκή 0

9. Χανιά 0

10. Ηλιούπολη 0

Η επόμενη αγωνιστική (2η)

Πανιώνιος – Χανιά

Παναχαϊκή – Αστέρας Actor Β’

Αιγάλεω – Κηφισιά

Καλαμάτα – Παναργειακός

ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη

Η ανακοίνωση του Παναργειακού.

Παναργειακός-Κηφισιά 0-2 σε καταμέστο γήπεδο!!

Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος τα δύο γκολ του Μάναλη σε κομβικά σημεία του αγώνα έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

 Το 0-1 στο τέλος του ημιχρόνου με πέναλτι στο 44ο λεπτό και το 0-2 στο 48ο του δεύτερου ημιχρόνου με σουτ από λάθος απέκρουση της άμυνας η μπάλα στρώηκε στον επιθετικό της Κηφισιάς γράφοντας το τελικό 0-2.
 
Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλά σφυρίγματα και πολλές διακοπές από τον διαιτητή Στεργιώτη τα περισσότερα υπέρ της ομάδας της Κηφισιάς , με αποτέλεσμα να δημιουργεί εκνευρισμό στη γηπεδούχο ομάδα αφού έφερνε το παιχνίδι συνέχεια στην περιοχή του Καραργύρη.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ του Μάναλη πάγωσε τους γηπεδούχους ,οι οποίοι προσπάθησαν να συνέλθουν γρήγορα και να ξαναμπούν στο παιχνίδι , ζήτησαν πέναλτι στο 73ο λεπτό με τον Τσάνι, ο διαιτητής έδειξε παίζετε.
 
Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν καλό, αλλά όλοι μέσα στην ομάδα έχουν να πουν για τον φίλαθλο κόσμο του Παναργειακού που κατέκλυσε το ΔΑΚ Άργους θυμίζοντας εποχές παλιές που όλοι περίμεναν την Κυριακή να δουν τον Παναργειακό να αγωνίζεται στο Άργος.
 
Το ευχαριστώ σε αυτούς που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο είναι το λιγότερο που μπορεί να ειπωθεί. Η υπόσχεση όλων διοίκησης, προπονητή, παικτών είναι ότι με τέτοιο κόσμο και τέτοια στήριξη η ομάδα θα δίνει κάθε Κυριακή τον καλύτερο εαυτό της.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ