ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Εγκαινιάστηκε στο Ναύπλιο το υπερσύγχρονο Κέντρο Ειδικής Αγωγής «ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ» (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 μ.μ. | | |
«ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ»
Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του Κέντρου Ειδικής Αγωγής «ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ» στην οδό Κάναθος Πηγή στην Άρια Ναυπλίου. 
Τον Αγιασμό και την τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο Ιεροκύρηκας της Μητροπόλεως Αργολίδας Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Παπουλέσης.
Η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ειδικής Αγωγής «ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ» Ιωάννα Καρδαμπίκη ευχαρίστησε τον κόσμο και τους συνεργάτες της που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια, ενώ ακολούθησε μπουφές και κεράσματα σε όλους.  
Το κέντρο ΛΟΓΟΣ- ΕΡΓΟ-ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ είναι το πλέον σύγχρονο κέντρο ειδικών θεραπειών στην Αργολίδα με άνετο ιδιωτικό πάρκινκ. 
Το κέντρο Λόγος Εργο - Ειδική Αγωγή παρέχει υπηρεσίεςΛογοθεραπείας,Εργοθεραπείας-messy play(αισθητηριακό παιχνίδι),Ειδικής διαπαιδαγώγησης & καθημερινή σχολική μελέτη , ψυχολογική στήριξη παιδιών-εφήβων-γονέων- συμβουλευτική γονέων .
Επίσης το κέντρο Λόγος Εργο Ειδική Αγωγή υιοθετώντας μια ολισθιστική και διαθεματική προσέγγιση θεραπείας ατόμων με ειδικές και γενικές δυσκολίες εισάγει το messy play και τις θεραπείες μέσα στο νερό. 
Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότηταναπραγματοποιούντιςθεραπείεςμέσαστονερόκαθώςδιαθέτουμε θερμαινόμενη πισίνα με spa για όλο το χρόνο . 
Είναι στελεχωμένο από μια επιστημονική ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον.
Η θεραπευτική μας προσέγγιση στηρίζεται στη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του παιδιού, του εφήβου και του ενήλικα με την ανάπτυξη των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων του, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του καθώς και της οικογένειάς του.
Όλες οι θεραπείες του κέντρου μας καλύπτονται εξ' ολοκλήρου από τον ασφαλιστικό σας φορέα. Γίνονται δεκτά όλα τα ταμεία ώστε να καλυφθούν.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ