ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Ναύπλιο: Κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. | |
Δημαρχείο Ναυπλίου
Σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Ναυπλιέων, δια περιφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με sms από τις 11:30 έως τις 13:30 για τη λήψη αποφάσεως στα κάτωθι δύο θέματα: 

1ο θέμα : Περί έγκρισης της διεξαγωγής αθλητικής εκδήλωσης και της σχετικής Προκήρυξης Nafplio Challenge 2024, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Whynot στις 05 και 06 Οκτωβρίου 2024 στο Τολό και στο Ναύπλιο . 

2ο θέμα: Περί έγκρισης παραχώρησης χρήσης του πρώην κοινοτικού καταστήματος Δρεπάνου για την διεξαγωγή των εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Το κατεπείγον του πρώτου θέματος οφείλεται στο γεγονός ότι συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση προϋποθέτει χρονοβόρες προπαρασκευαστικές διαδικασίες για την αδειοδότησή της. 

Το κατεπείγον του δεύτερου θέματος , το οποίο κατατέθηκε συμπληρωματικά, οφείλεται στη χρονική εγγύτητα της διενέργειας των εκλογών . 

Παρακαλούνται όπως τα μέλη αποστείλουν την ψήφο τους με mail επί των συνημμένης με αρ. πρ. 23929 και 23998/ 23-9-2024 εισηγήσεων εκ του γραφείου Δημάρχου. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ