V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Οι πρώτες επιτυχίες του "Α.Ο.Μέρμπακα" για την νέα αγωνιστική περίοδο

Τοξοβόλοι
Επιτυχημένη η παρουσία του Α.Ο.Μέρμπακα στον αγώνα τοξοβολίας ανοιχτού χώρου στο ΟΑΚΑ: Τρία μετάλλια για τους αθλητές του Ναυπλίου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Μέρμπακα είχε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στον αγώνα τοξοβολίας ανοιχτού χώρου που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και κατακτώντας τρία μετάλλια σε διαφορετικές κατηγορίες.
Οι έμπειροι αθλητές του συλλόγου απέδειξαν την εξαιρετική προετοιμασία και το αγωνιστικό τους επίπεδο, αν και προσωρινά προπονούνται σε ιδιωτικό χώρο, φέρνοντας πίσω στον σύλλογο μια σειρά από διακρίσεις που επιβεβαιώνουν την ανοδική πορεία και την δυναμική του τμήματος τοξοβολίας.

Στην κατηγορία barebow Ανδρών Α' στα 50 μέτρα, ο Μπούζι Αλτίν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα. Η επίδοση του ήταν εξαιρετική, με τον ίδιο να αναδεικνύεται ανάμεσα στους κορυφαίους τοξότες της διοργάνωσης.

Εξίσου δυνατή ήταν η εμφάνιση του ΑΟ Μέρμπακα και στην Β' κατηγορία barebow Ανδρών 50μ, όπου οι αθλητές του κατέκτησαν δύο μετάλλια. Ο Γιώργος Κουτσομιχάλης κατάφερε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Σάββας Χατζηνικολάου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο των αθλητών του συλλόγου.
Οι επιτυχίες αυτές επιβεβαιώνουν την ποιοτική δουλειά που γίνεται στον ΑΟ Μέρμπακα, με τον σύλλογο να αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στην τοξοβολία όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο. Οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο αξίζουν συγχαρητήρια για την αφοσίωση και την σκληρή δουλειά τους, ενώ η επιτυχία αυτή αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για την τοξοβολία στην περιοχή του Ναυπλίου.

Θα θέλαμε εδώ να ενημερώσουμε τους πολλούς φίλους τού αθλήματος μας που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ξεκινήσουν προπονήσεις, πως ο σύλλογος μας βρίσκεται εν αναμονή παραχώρησης γηπέδου από τον δήμο Ναυπλιέων

Με την προσδοκία ακόμα περισσότερων διακρίσεων στο μέλλον, ο ΑΟ Μέρμπακα δείχνει έτοιμος, τόσο να συνεχίσει να διαγράφει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της ελληνικής τοξοβολίας όσο και να εντάξει στο δυναμικό του τούς νέους αθλητές.

Από το ΔΣ.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ