ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για τις ομάδες της ΑΕ Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. | |
Ποδοσφαιριστές
Ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2024-25) και της ενάρξεως του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Αργολίδας. πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (27/9), για την ΑΕ Ερμιονίδας, στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, μετά την προπόνηση της ανδρικής ομάδας.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε από τον πάτερ Δημήτριο Αμπελά. Το «παρών» έδωσαν, οι παίχτες της πρώτης ομάδας, τα τμήματα των ακαδημιών, τα μέλη του προπονητικό τιμ, αλλά και της διοίκησης. Όλοι ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Ο πάτερ Δημήτριος στον σύντομο λόγο του, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της άθλησης ως υγείας του σώματος και της ψυχής, ενώ έψαλλε και σχετικό ύμνο που αναφέρεται στον αθλητισμό. Έδειξε ενημερωμένος για τα αθλητικά δρώμενα του συλλόγου μας, λέγοντας ότι και αυτός στα νιάτα του έπαιζε ποδόσφαιρο. Ευχήθηκε παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων να έχουν υγεία, και οι ομάδες της ΑΕ Ερμιονίδας να πετύχουν πολλές νίκες. Ο πάτερ Δημήτριος ευλόγησε έναν, έναν, παίκτες, μέλη του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης.
Η προπόνηση του Σαββάτου (28/9) είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο Δημοτικό γήπεδο της Ερμιόνης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ