ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Δυναμικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην Αργολίδα | Γιάννης Μαντζούνης: «Προτεραιότητά μας η ασφάλεια και η ανάπτυξη»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:39:00 μ.μ. | |
Η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην υλοποίηση έργων υποδομών στην Αργολίδα, ενισχύοντας την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα των βασικών δικτύων της περιοχής. 

Με προϋπολογισμούς που ξεπερνούν συνολικά τις €900.000, εγκρίθηκαν έργα όπως η συντήρηση και καθαρισμός υδατορεμάτων, η αποκατάσταση βλαβών τεχνικών έργων, καθώς και παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο. Επίσης, εκτός ημερησίας διάταξης εγκρίθηκε η δημοπράτηση τοποθέτησης μετασχηματιστή στο Λιμάνι του Ναυπλίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Γιάννης Μαντζούνης, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Οι δυναμικές αυτές παρεμβάσεις αντικατοπτρίζουν την προσήλωσή μας στη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ασφάλεια της περιοχής. Μέσα από συστηματικό σχεδιασμό και συνεργασία, διασφαλίζουμε την έγκαιρη υλοποίηση των έργων που θα βελτιώσουν τις υποδομές και θα προλάβουν φυσικές καταστροφές, ενισχύοντας τη συνολική ανάπτυξη της Αργολίδας».

Οι εγκρίσεις περιλαμβάνουν:


Δημοπράτηση τοποθέτησης μετασχηματιστή στο Λιμάνι του Ναυπλίου

Συντήρηση και Καθαρισμός Κοιτών Ρεμάτων με προϋπολογισμό €250.000.

Αποκατάσταση βλαβών τεχνικών έργων στην Αργολίδα για το 2024, με προϋπολογισμό €80.000, από ίδιους πόρους.

Ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την κοπή και το κλάδεμα δέντρων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, με συνολικό προϋπολογισμό €69.994,90 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Διακήρυξη ανοιχτής διαδικασίας για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης του έργου συντήρησης και αποκατάστασης της εισόδου του Κρανιδίου (Επαρχιακή Οδός Νο 4), με συνολικό προϋπολογισμό €500.000.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ