V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Πανναυπλιακός πήρε βαθμό στη Μύκονο

Ποδοσφαιρικός αγώνας
Στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής για τη 2η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με την τοπική ομάδα.


Μάλιστα, οι Ναυπλιώτες για σχεδόν μισή ώρα έπαιξαν με 10 παίκτες.

Ο Πανναυπλιακός άνοιξε το σκορ στο14′: Στη συρτή σέντρα από δεξιά του Τσόπελιτς, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Χανιωτάκη.

Στο 66′ ο Μαρίνης αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες…

Στο 67′ ο Γερογιάννης δέχθηκε μαρκάρισμα από παίκτη του Πανναυπλιακού μέσα στη μικρή περιοχή και καταλαγίστηκε πέναλτι για την ΑΕ Μυκόνου. Εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος αλλά ο ο Παναγάκος έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα στην αριστερή του γωνία!

Στο 85′ με σουτ του Ράγια οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1.

Με το βαθμό που πήρε στη Μύκονο ο Πανναυπλιακός έφτασε σε δύο αγώνες τους 4 και βλέπει με ιδιαίτερη αισιοδοξία την πορεία του στη Γ΄Εθνική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕ Μυκόνου (Βλάχος): Χανιωτάκης, Πινέιρο, Παπαδόπουλος, Μουλάς, Σπυρόπουλος (53′ λ.τ Ράγια), Βόλκος, Μουρίκι (60′ Πάγια), Τουργαΐδης (46′ Γάσπαρης), Κουϊμέλης (46′ Τράκας), Σαπανίδης, Γερογιάννης.

Παναυπλιακός Ηρακλής (Λαουδάκης):
Μάνος (46′ Παναγάκος), Πούλος, Μαυρόπουλος, Μούγιος (46′ Καμπεράι), Λιακόπουλος, Μαρίνης, Τότσκα (46′ Τράγκιτς), Γκρίτσαλης (46′ Ζήση), Τσόπελιτς (63′ Μπάτσι), Πέλμπα, Σινάνι.
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ