ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Γιώργος Τόμπρας: Να βγάλουμε το μπάσκετ από το τέλμα των τελευταίων ετών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. | | |
Παναγιώτης Φασούλας
Σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται οι εκλογές της ΕΟΚ για την ανάδειξη Προέδρου και Δ.Σ. και όλοι εμείς στην Αργολίδα, έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε το αγαπημένο μας άθλημα από το τέλμα των τελευταίων ετών.

Θέλουμε ένα μπάσκετ δυνατό, ελπιδοφόρο και αξιόπιστο, όπως αυτό που οραματιζόμαστε!
Στέκομαι στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα και του συνδυασμού του «Πρώτα το μπάσκετ» για πολλούς λόγους. Πάρα πολλούς.

Θα σταθώ όμως σε δύο πιο σημαντικούς για εμένα:

1. Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι ένας οραματιστής, γνώστης της πραγματικότητας της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης και αν μη τι άλλο, υπηρέτης της και μαχητής της πάνω από 40 χρόνια

2. Οι όποιες ελπίδες ανάτασης του αθλήματος, που μπορεί να μου δημιουργήθηκαν πρόσκαιρα στις προηγούμενες εκλογές της ΕΟΚ, κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, καθώς καμία από τις υποσχέσεις και τις εγγυήσεις για το Αργολικό μπάσκετ, που είχα λάβει από τον νυν Πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο, δεν πραγματοποιήθηκαν.
Έχω μάθει να πορεύομαι με την αλήθεια και τις σωστές εξηγήσεις. Έτσι είμαι στη ζωή μου, έτσι είμαι και στα πιστεύω μου.

Στήριξα στις προηγούμενες εκλογές, για προσωπικούς λόγους, τον κύριο Λιόλιο, αλλά η συνείδησή μου και ο ρεαλισμός, δεν μου το επιτρέπουν για αύριο.

Με γνώμονα τις εμπειρίες μου από την προσωπική μου σχέση με τη σύζυγό του Μάσα Φασούλα, αλλά και τον ίδιο, σας καλώ να δώσουμε ένα βροντερό μήνυμα στις αυριανές εκλογές, βάζοντας «Πρώτα το Μπάσκετ» στο μυαλό και κατόπιν στην ψήφο μας.

Στηρίζω σθεναρά τον Παναγιώτη Φασούλα για Πρόεδρο της ΕΟΚ και τον Γιάννη Μπουρούση για μέλος του Δ.Σ., τον μοναδικό αθλητή που έχει παίξει σε 4 ανταγωνιστικές ομάδες (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό) και έχει δημιουργήσει μόνο φιλίες, έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, χωρίς καμία ρήξη ή υπόνοια.

Αυτούς τους καθαρούς ανθρώπους θέλουμε στο μπάσκετ.

Με τιμή
Γιώργος Τόμπρας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ