V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Βουλευτής Αργολίδας Ανδ. Πουλάς: Η αδιαφορία κυβέρνησης και Περιφέρειας οδηγούν σε κατάρρευση τον ΓΟΕΒ Αργοναυπλίας

Βουλευτής Αργολίδας Ανδ. Πουλάς
Η πρόσφατη παραίτηση των αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΟΕΒ Αργοναυπλίας δείχνει το τεράστιο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο ρόλος και η λειτουργία του με ευθύνη των αρμόδιων Υπουργείων και της Περιφέρειας.

Τα τεράστια προβλήματα του Αναβάλου, τα συσσωρευμένα χρέη των ΓΟΕΒ και των ΤΟΕΒ και η έλλειψη Διοίκησηςστον ΓΟΕΒ η οποία είχε παραιτηθεί πριν από ένα περίπου χρόνο είναι ζητήματα στα οποία η κυβέρνηση και η Περιφέρεια αδυνατούν να δώσουν λύση παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των αγροτών.

Οι επισκευές των υποδομών του Αναβάλουπαραμένουν σε εκκρεμότητα με αποτέλεσμα τις διαρροές και την απώλεια αντλούμενου νερού σε ποσοστό 40%.

Το γεγονός αυτό προκαλεί τεράστια οικονομική επιβάρυνσηστους αγρότες οι οποίοι φέτος καλούνται να πληρώσουν διπλάσια ποσά προς τον ΓΟΕΒ σε σχέση με πέρυσι και ταυτόχρονα ανησυχούν και αγωνιούν για το αν θα καταφέρουν να επιβιώσουν και να συνεχίσουν να καλλιεργούν.

Καλούμε την Περιφέρεια και τις αρμόδιες υπηρεσίες να δώσουν άμεσες και χειροπιαστές λύσεις στο πρόβλημα τουΓΟΕΒ Αργοναυπλίας.

Φτάνει πια με την ολιγωρία, την αδιαφορία, την αποφυγή ευθυνών και τις αόριστες υποσχέσεις.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ