ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Ανακοίνωση της Α.Ε. Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:29:00 μ.μ. | |
Ποδοσφαιρική ομάδα
Το ΔΣ της ΑΕ Ερμιονίδας, μετά και την ολοκλήρωση του αγώνα για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, την προηγούμενη Κυριακή (15/9), στο Κρανίδι, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνεισέφεραν, ώστε το Δημοτικό γήπεδο της πόλης να μπορέσει να φιλοξενήσει το συγκεκριμένο σπουδαίο ματς, με διοργανώτρια αρχή την ΕΠΟ.

Πρόκειται για τον Γιώργο Στεργίου, συνεργείο του οποίου καθάρισε όλα τα χόρτα που υπήρχαν, ειδικά περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να μπορέσουν να περάσουν όσοι βρέθηκαν σ’ αυτό, τους Υιούς Ιωάννου Μαχαίρα, Σωτήρη και Νεκτάριο, οι οποίοι δώρισαν υδραυλικά εξαρτήματα (μπαταρίες κ.α.) και χρώματα, τον υδραυλικό Γιάννη Αποστόλου για την τοποθέτηση αυτών, τον Πέτρο Μαμουτάι για τον καθαρισμό των εξεδρών και χώρων γύρω από τα αποδυτήρια.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου μας, αλλά και τους φίλους της ΑΕ Ερμιονίδας, για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν για αρκετές ώρες επί μία εβδομάδα, προκειμένου να γίνουν στοιχειωδώς ανθρώπινοι όλοι οι χώροι του γηπέδου και έτσι να διεξαχθεί η αναμέτρηση χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΥΓ.: Επειδή πλήθος κόσμου μας ρωτάει για την κατάσταση του χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι εμείς ως σύλλογος δεν είμαστε αρμόδιοι για το συγκεκριμένο θέμα. Η ομάδα μας από τις 14 Απριλίου 2024, όταν και διεξήχθη το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟ Θύελλα Ραφήνας, για την 31η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου 2024, όταν έγινε προπόνηση εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δε χρησιμοποίησε ούτε για ένα λεπτό το Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ