ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Νέες προσκλήσεις ποδοσφαιριστριών του Φείδωνα Άργους στις Εθνικές ομάδες νεανίδων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:33:00 μ.μ. | |
Αθλήτριες
Νέα πρόσκληση ποδοσφαιριστριών του ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους για την εθνική ομάδα ΝΕΑΝΙΔΩΝ. Πρόκειται για την Μούγιου Μαρία-Ελένη και την Γκότση Ιωάννα, οι οποίες θα συμμετάσχουν στους Διεθνείς Φιλικούς Αγώνες της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων, που θα διεξαχθούν από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2024 στη Λισαβόνα.

Έχει προηγηθεί η πρόσκληση για τη Σοφία Κεχαγιά και τη ΜαρίλιαΚουκουμάνου-Κόλλια, οι οποίες θα λάβουν μέρος στο Αναπτυξιακό Τουρνουά Εθνικής Ομάδας Προ Κορασίδων Κ15 UEFA DevelopmentTournament WU15 για το διάστημα από 25/09-04/10/24 στην Μολδαβία.

Οι προσκλήσεις αυτές αποτελούν τη συνέχεια της προσφοράς του λαμπρού αυτού συλλόγου στις εθνικές ομάδες στα δώδεκα χρόνια της δραστηριότητάς του στο ποδόσφαιρο Γυναικών στην περιοχή μας.

Η διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιάννη Αποστολόπουλο και ο προπονητής Δημήτρης Τότσικας μαζί με τους συνεργάτες του, καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια προκειμένου να συνεχίσει ο σύλλογος τις μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες και την προσφορά του στην κοινωνία.

Είναι καιρός και ο Δήμαρχος του Δήμου Άργους - Μυκηνών κ. Γιάννης Μαλτέζος να δείξει ουσιαστικό ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι δυνατόν να απουσιάζει από αυτή την προσπάθεια ο Δήμος και μάλιστα τώρα που ο ΦΕΙΔΩΝΑΣ προετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ