V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Νέες προσκλήσεις ποδοσφαιριστριών του Φείδωνα Άργους στις Εθνικές ομάδες νεανίδων

Αθλήτριες
Νέα πρόσκληση ποδοσφαιριστριών του ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους για την εθνική ομάδα ΝΕΑΝΙΔΩΝ. Πρόκειται για την Μούγιου Μαρία-Ελένη και την Γκότση Ιωάννα, οι οποίες θα συμμετάσχουν στους Διεθνείς Φιλικούς Αγώνες της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων, που θα διεξαχθούν από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2024 στη Λισαβόνα.

Έχει προηγηθεί η πρόσκληση για τη Σοφία Κεχαγιά και τη ΜαρίλιαΚουκουμάνου-Κόλλια, οι οποίες θα λάβουν μέρος στο Αναπτυξιακό Τουρνουά Εθνικής Ομάδας Προ Κορασίδων Κ15 UEFA DevelopmentTournament WU15 για το διάστημα από 25/09-04/10/24 στην Μολδαβία.

Οι προσκλήσεις αυτές αποτελούν τη συνέχεια της προσφοράς του λαμπρού αυτού συλλόγου στις εθνικές ομάδες στα δώδεκα χρόνια της δραστηριότητάς του στο ποδόσφαιρο Γυναικών στην περιοχή μας.

Η διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιάννη Αποστολόπουλο και ο προπονητής Δημήτρης Τότσικας μαζί με τους συνεργάτες του, καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια προκειμένου να συνεχίσει ο σύλλογος τις μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες και την προσφορά του στην κοινωνία.

Είναι καιρός και ο Δήμαρχος του Δήμου Άργους - Μυκηνών κ. Γιάννης Μαλτέζος να δείξει ουσιαστικό ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι δυνατόν να απουσιάζει από αυτή την προσπάθεια ο Δήμος και μάλιστα τώρα που ο ΦΕΙΔΩΝΑΣ προετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ